torstaina, lokakuuta 12, 2006

Shoppailuhulluus

Meidät on vallannut shoppailuhulluus. Tiistaina lähin Musti ja Mirri lopetettiin ja siellä oli poistomyynti. Kävimme muiskun kanssa katsomassa jos sieltä olisi jotain löytynyt. Löytyihän sieltä... Vähän ehkä liikaakin. Ostin Onnille pelastusliivit sekä repun jota se voi kantaa, Amandalle juoksuhousut ja fleksin sekä hihnanjakajan ja Nina Ottosonin puulelun. Ne olivat kaikki muka niin tarpeellisia. Leelakin sai vaatteita ja fleksin.

Eilen alkoivat Hullut päivät ja taas menimme muiskun kanssa vähän katsomaan löytyisikö sieltä jotain. Taas löytyi ihan liikaa.. Ja ei kyllä niinkään tarpeellista tavaraa. Kumma miten alennusmyynneistä on aina ostettava jotain, kun siellä on muka niin halpaa..

Kokeilimme eilen Onnin reppuakin. Poika jaksoi oikein näpsäkästi kantaa kaupasta maitopurkin ja porkkanapussin. Aluksi se oli vähän kummissaan hökötyksestä selässään, mutta kantoi kuitenkin tavarat kiltisti kotiin asti.

1 kommentti:

Kipa kirjoitti...

Jatkossa teillä on siis kärry, Adereppu, Onnireppu ja kohta varmaan myös Amareppu, joten tavaraa mahtuu enemmän mukaan matkaan ;o)