sunnuntaina, kesäkuuta 24, 2007

Kaupunkijuhannus

Viikonloppu on mennyt iloisesti juhannusta viettäen. Perjantaina meille tuli kaveri kylään. (Unohdin pyytää katsomaan Kujeen hampaat ennenkuin tutustuivat.) Päivällä lähdimme Pyynikille ottamaan aurinkoa kera eväiden ja länderien. Pyörillä lähdettiin matkaan ja tuskin ehdittiin puoleen väliin kun yhdestä pyörästä hajosi kumi. Takaisin tulo olikin sitten aika seikkailu. Pyynikillä viettettiin hauska piknikki yhdessä parin muun kaverin kanssa. (En muistanut pyytää katsomaan Kujeen hampaita ennen kuin ehtivät rapsuttelemaan koiraa.) Illalla lähdettiin kaupungille ja se olikin sitten hauskaa. Pitkästä aikaa pääsi tanssimaan.

Seuraavana päivänä päätettiin uudelleen lähteä piknikille, koska perjantaina se oli niin kivaa. Keksittiin, että mennään bussilla ja otetaan kaikki koirat mukaan. Vaan bussipa päätti ajaa meidän ohi. Ei halunnut koiria ilmeisesti kyytiin. Joten hetken mietinnän jälkeen tilattiin taksi ja hurautettiin sillä rantaan. Iloisen auringonoton jälkeen lähdettiin kävelemään kohti kotia. Keskustassa todettiin, että olisi oikean numeroinen bussi pysäkillä. Nopeasti kysymään, että otetaanko koiria mukaan ja tällä kertaa päästiin bussin kyydillä.

Tämä päiväkin on tullut vietettyä ulkona koirien kanssa aurinkoa palvoen. Tosin koirat on aina laitettu varjoon. Eivät ole yhtään ruskettuneet :)
Tosi mukava kaupunkijuhannus. Voipi toisenkin kerran kokeilla.

Lisää Kujeen hampaantutkijoita otetaan vastaan, koska olen jo aika monen kanssa muistanut tutkimukset vasta liian myöhään. Se on niin nopea tuo neiti. Säntää aina pussailemaan kaikkia ihmisiä.

Ei kommentteja: