torstaina, kesäkuuta 07, 2007

Koiratuttuja ja hyönteisen metsästystä

Olen kehittynyt pakkaamisen suhteen, sillä kaikki tavarat sain kannettua selässä. Yksi kevythäkki ja repullinen epämääräistä sälää. Matka alkoi mukavasti. Kaikki koirat tajusivat, että ollaan jonnekin lähdössä ja ryysivät rykelmänä mahdollismman nopeasti eteenpäin. (Miten niin ne ovat tottuneet että pitää juosta junaan??) Kuje jäi rytäkässä jalkoihin ja linkutti sydäntä särkevän surkean näköisenä. Onneksi jalkakipu kesti vain siihen asti, että tyttö huomasi kiinnostavan hajun. Saattaa olla, että en olisi jaksanut Kujeilijaa asemalle asti kantaa.

Kävely sujui alkuhämmingin jälkeen mukavasti. Koirat suostuivat jopa kävelemään siistissä rivissä. Kuje reunassa, Amandan keskellä ja Onni lähimpänä keskilinjaa. Joku ohikulkija ehti ihastelemaankin menoamme ja pitää myöntää, että olin marssiin oikein tyytyväinen. Junamatka meni puolinukuksissa torkkuen.

Kipalassa kaikki olivat nukkumassa, paitsi KePo, joka oli meitä vastassa. Muru ainoa, jonka ehdin moikkaamaan ennen nukkumaan menoa. Aamulla sitten koitti länderien kanssa iloinen jälleen näkeminen. Aina voi tuntea itsensä hyvin tervetulleeksi :)

Päivä onkin kulunut leipoen ja koirien kanssa peuhaten. Onni on harrastanut hyönteisten metsästystä. Liekkö ottanut Kampista jotenkin mallia. Kuje on saanut peuhata veljensä kanssa, mutta siitä on jostain syystä paljon hauskempaa isänsä seurassa. Huomasin, että aikuisia koiria Kuje kunnioittaa, mutta veljeä se yritti parhaansa mukaan joka välissä pomotella. Totoro kilttinä koirana oli aina painimatsin alimmaisena. Totoro pääsi itse tutustumaan uuteen koiraan, Onniin, joka olikin aikas jännää.

Pitäisi tyhjentää vähän tietokoneen kovalevyä, jos vaikka saisi kuvat kaivettua kamerasta. On ihanan lomafiilis, huomenna näkee tuttuja ja lauantaina olisi tiedossa miitinki.

Ei kommentteja: