tiistaina, kesäkuuta 26, 2007

Nettiaddiktin painajainen ja koukullista eloa

Meillä poksahti eilen sulake. Vain yhdestä huoneesta, eikä edes mun omastani. Valitettavasti piti vaihtaa sen palaneen tilalle mun huoneestani sulake, sillä siinä huoneessa oli pakastin, jota ei sovi jättää ilman sähköä. Eilen illalla ei siis päässyt nettiin. Ei se loppujen lopuksi haitannut, sillä kaaduin töistä tullessani ihan kuolleena suoraan sänkyyn ja aamulla käytiin Onnin kanssa hakemassa paketillinen uusia sulakkeita. Nyt pelittää taas.

Mietiskelin tässä, että saatan olla vähän koukussa foorumeihin. Olin ensin ihan kiinni yhdessä palstassa ja päätin vähentää siellä oleilua. Seuraus oli, että jäin koukkuun kolmeen uuteen foorumiin ja löysin kolme vanhaa foorumia uudelleen. Loppujen lopuksi päädyin aika nopeasti takaisin sille palstalle, jossa surffailua alunperin yritin vähentää. Tällä hetkellä luen siis vain kahdeksaa keskustelupalstaa sen entisen kahden sijaan. Suosittelen vieroitusyrityksiä kaikille, jotka haluavat koukuttua pahemmin.

Netti on kaiken kaikkiaan varsin mukava paikka. Sieltä löytää uusia tuttuja ja huomaa juttelevansa vanhojen tuttujen kanssa, jotka tuntee jotain eri kautta. Viime aikoina olen yllättävän usealta taholta kuullut, että tämäkin blogi kuuluu seurattuihin nettisivuihin. Terkkuja vaan muiskun siskolle ja kaikille muille ;)

IRL (In Real Life) meillä eletään vaihteeksi juoksullista elämää. Leela aloitti ne pari päivää sitten. Saapa nähdä koska on Amandan vuoro. Epäilen, että viikon sisällä sillekin iskee punaiset päivät.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ja mä en löydä koskaan mitään kivoja foorumeita, paitsi pari. Vinkkaas vähän. :) No, blogeja seuraan sitten yli kymmentä, että on sitä siinäkin. :)

Adeina kirjoitti...

Mä käyn rotukohtaisilla palstoilla, lähinnä glennien ja länderien, mutta joskus tulee kurkittua muitaki, sit yhdellä tamperelaisien koiraihmisten palstalla ja näillä suurimmilla koirat.com, Lemmikkipalstat ja Voimahali, joita lähinnä lueskelen.