lauantaina, joulukuuta 29, 2007

Vuoden viimeinen treeni

Tapahtui 22.12

Käytiin n-elikon porukan kanssa vetäisemässä tämän vuoden viimeinen agitreeni. Pia keksi ihan hirveän vaikean radan. (Jonka Pasi ja Kampi menivät tuosta noin vain...) Meillä oli pohjalla taukoa ja yksi putkeen lähetystreeni Amandan kanssa. Oltiin vähän ruosteessa, mutta se ei kyllä selitä kaikkia törppöilyjäni. Oli ihana saada pitkästä aikaa yksityiskohtaista opettamista. Miksi teit tuossa noin, etkä näin? Pisti ajattelemaan vähän omaa ohjaamista (tai sen puutetta). Tuli lisäksi vähän perehdyttyä uuteen asiaan. Miten koiran saa vedettyä esteen yli. Oli tosi hyvä opetus, vaikka en saanut ihan oikeaan asentoon missään vaiheessa kättä. Pitää sulatella asiaa. Jos vaikka joskus menisi päähän asti.

Oman sijoittumisen pohtiminen olisi myös ihan viisasta. Tälläiset kaverien pitämät yksityistreenit on aina niin antoisia. Sieltä tulee aina uutta kun toiset ovat niin paljon taivampia ja jotenkin tulee ajteltua enemmän kuin mitä ihan tavallisissa treeneissä. Lisäksi tulee aina erilaista ohjaustaktiikkaa. Tosi opettavaista.

Pohdittiin taas kerran Amandan pujotteluongelmaa. Voisi tehdä sen oppimisesta ensi vuoden tavoitteen.

Kujekin pääsi kokeilemaan esteitä. Opeteltiin vähän renagasta, muuria ja pussia. Sekä kokeiltiin vanjoa tuttuja putkea ja hyppyjä, joihin tällä kertaa oli laitettu matalat rimat. Jestas se on nopea vekara. Pia ystävällisesti totesi, että tulen olemaan vielä pulassa. Olen ihan samaa mieltä. Kuje ampuu heti täysillä. Amanda menee samaa vauhtia kanssani. Se on niin paljon helpompaa. Kuje taas menee niin kovaa kun kintuista pääsee.

Kampin ja Vipun menoa Pasin kanssa oli kiva seurata. En tiedä kumpi oli hienompaa. Kampin kanssa alkaa aika selvät sävelet, mutta toisaalta Vipun menoa ja oppimisen riemua oli kiva katsoa. Vipussa näkyy sellainen ihana tekemisen halu mitä Cellossa on.

Käytiin samalla lenkkeilemässä koko poikaporukan kanssa pariin kertaan ja mentiin jäisen jäähdyttelylenkin jälkeen viimeiselle pikkujouluglögille ennen joulua. Oli kyllä tosi kivaa :) Miljoonat kiitokset Pialle ja Pasille hyvistä treeneistä ja hauskasta seurasta!

Onni oli porukoiden luona sillä välin osallistunut ruoanlaittoon, syönyt ihan tuhottomasti ja päässyt pitkille lenkeille. Oli poika nauttinut olostaan ihan täysillä.

Ei kommentteja: