sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Näyttelyarvostelu täyttä hepreaa

Lauantaina suunnattiin Turun näyttelyyn. Raahasin Hellusen mukaan kepoilemaan ja tutustumaan näyttelytoimintaan. Täytyy sanoa, että aikas upea kepo oli. Ehti jossain välissä jopa kuvata mun ja Kujeen menon. En ite ollenkaan hoksannut edes moista. Olin ennen kehää vissiin vähä hermostunu.

Paikalla oli 12 länderiä. Ihan kunnon joukko. Uroksia oli 3 ja loput narttuja. Norjalainen tuomari jakoi melkoisesti sinisiä nauhoja, muutaman punaisen ja vain kolme vaaleanpunaista. Onnittelut erin saaneille ja erityisesti pitää kehua Toton hienoa menoa. Kyllä on meidän näyttelyharkoista ollut hyötyä, kun poika nappasi ROPin. :D Onnittelut Totolle ja Sirpalle!

Urosten jälkeen oli narttujen vuoro ja Kuje sai aloittaa. Jännäsin kovasti, että miten ravaaminen sujuu. Selvästi meilläkin harjoittelusta on ollut hyötyä, sillä Kuje meni tosi nätisti.
Kuje Turun kv näyttelyssä

Ländereillä pöytä on yleensä aika vaikea paikka. Tämä tuomari tykkäsi ronkkia koiran hampaat oikein pohjia myöden. Kuje on onneksi tosi rento pöydällä. Meillä on tähän mennessä jokaisessa näyttelyssä aina pöydällä olo sujunut kaikkein parhaiten. Toivottavasti ei tuliskaan mörkökautta.
Kuje Turun kv näyttelyssä

Seisottaminen oli ehkä meidän huonoin osuus. Ei sekään nyt ihan surkeasti mennyt, muttei mitenkään erityisen hyvinkään. Syöttelin varmaan viitisen namia siinä samalla ja onnistuin joka kerta palkitessani saamaan Kujeen liikahtamaan. Ois ehkä voinu jättää palkkailut väliin, mutta aattelin, että onpa nuoremlle koiralle kivempi mieli kun ei tartte ihan tylsänä seistä.
Kuje Turun kv näyttelyssä
Huomatkaa hieno uus takkini ;)

Kuje sai tulokseksi taas H:n. Junnunarttujen paras oli Kujeen sisko Flii. Onnittelut Fliille! Onnittelut myös Ruutilla ja Annulle VSP:stä! Oon ihan tyytyväinen meidän päivään. Oma tavoite tuli saavutettua eli ravaaminen meni hyvin.

Tässä vielä Kujeen arvostelu, joka on ihan käsittämätöntä kieltä. (Klikkaamalla pitäis suurentua)

Jos joku osaa kääntää, niin otan käännökset kiitollisena vastaan :D

5 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Tälläsin sulle sähköpostiin jonkinmoisen käännöksen...

Adeina kirjoitti...

Tackar och pockar :DDDD

Tanja kirjoitti...

Sulla on kyllä todella hieno takki! :D

Unohdettu hymy kirjoitti...

Pakko tulla sanomaan, että onpa hieno takki :D Olen ihan fiilareissa täällä kun takin ensi virallisen näyttelyn esiintyminen on sitten koettu. *huokaisu* Ollaanpa sitä herkkiksiä :D

Adeina kirjoitti...

Mä aattelin, että osaatte arvostaa kuvaa ;) Ihan teiltä varten laitettu :D