tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Päivityksiä elämästä

Jos sitä kirjoittaisi useammin blogiin, niin ei aina olisi viittä miljoonaa asiaa kerralla kerrottavana. Viikonloppu oltiin taas Hellusen luona koirien kanssa. Tai no Kuje oli siellä valmiiksi ja erittäin iloinen pikkuneiti meitä olikin vastassa. Aika hyvin oli ominut Helluisen omakseen. Kuje on valitettavan tottumaton miehiin, joten tosi hyvää teki tuo yhteinen viikko.

Meidän kämppään tehdään ötökkämyrkytyksiä. Sinänsä ihan positiivista, että ajatetaan moiset otukset pois, mutta kaikki järjestelyt tekee mut hulluksi. Meillä kun on tavaraa ihan järjettömästi. Kaksi naiseläjää ja molemmat säästää melkolailla kaiken. Myönnettäköön, että mun tavaroita on varmaan puolet enemmän ku muiskun.

Nyt sitten pitäisi tyhjentää vaatekaapit ja -huone, sekä muutama muu kaappi ja siirtää kaikki huonekalut keskelle lattiaa. Helppo nakki totisesti kun vaatehuone on kattoon asti pakattuna tavaroita, kellariin niitä ei voi viedä, koska siellä oleva säilytyshäkki on kattooon asti täynnä. Vaatekomeroni tursuaa tavaroita ja sinne on varastoitu ihan miljoonasti ylimääräisiä juttuja. Pelkkä ajatus tuottaa päänsäryn.

Ei kommentteja: