sunnuntaina, tammikuuta 06, 2008

Uusia tuttavuuksia

Viikonloppu olikin tulvillaan kaikenlaisia uusia tuttavuuksia koirille, tai lähinnä Kujeelle. Olimme Hellusen luona käymässä ja meille tuli hoitoon suloinen Sakke-pentu. Sakke on kolmenkuukauden ikäinen saksanpaimenkoira uros. Onnin mielestä aivan ihana, mutta tytöistä vähintäänkin rasittava tapaus. Otin nelkikosta koko joukon kivaoja kuvia, mutta menin formatoimaan vahingossa muistikortin ja kaikki kuvat tuhoutuivat. Harmittaa!

Kuje on siinä vaiheessa, ettei tiedä olisko pentu vai aikuinen. Niinpä se ei tiennyt oikein, että leikkisikö Saken kanssa vai esittäisikö aikuista. Päätyi lopulta purrailemaan ja väistelemään. Onni oli ainoa joka leikitti pikkuista. Taas kerran meidän lauma oli sopuisampi sisätiloissa ja kaikilla riitti siellä hermoja paljon enemmän kuin ulkona. Jotenkin nurinkurista.

Lauantaina hurautettiin pikaisesti Vaasaan katsomaan ystävääni ja hänen kahta kissaansa Pippuria ja Myytä. Koska Onni on vähintäänkin epäluotettava kissojen kanssa, päättettiin, että pojat menevät muualle kyläilemään hetkeksi. Onni lähti siis Hellusen matkaan ja minä menin tyttöjen kanssa katsomaan kissoja. Amanda on jo Kipan luona tottunut kissoihin ja se on nähnyt Pippurin ennenkin, joten sitä ei kiinnostanut lainkaan. Kujeelle taasen kissat olivat ihan uusi ja aika jännittävä kohtaaminen. Ne tutkailivat kovasti toisiaan Myyn kanssa eikä Kuje selvästikään oikein tiennyt mitä mieltä olisi moisista oudoista otuksista.

Sunnuntain uusi tuttavuus oli pieni vauva. Eipä Kuje sellaistakaan ole aikaisemmin nähnyt ja nyt pääsi oikein nuuhkaisemaan. Vauva oli selvästi kaikista kivoin ja vähiten jännittävä uutuus. Tulipa taas siellä kyläillessä hyvin esiin Amandan ihanat puolet ja helppous. Onni teki kaikensa ryöstääkseen vauvan lelut. Kuje on keksinyt haukkumisen jalon taidon ja esitteli sitä vähän väliä. Amanda taas kaivautui jonkun viereen aina rapsuteltavaksi ja oli hiljainen ja hyväkäytöksinen.

Tällä hetkellä koirien hyvis-pahis asteikolla: Kuje on tosi pahis, Onni on keskipahis ja Amanda on hyvis. Viikonlopun päätteeksi Kuje jäi hellusen luo hoitoon. Ihana tyttöystävä olenkin kun jätin sen rasittavimman sinne.... :DDDD

Ei kommentteja: