tiistaina, huhtikuuta 29, 2008

Hitusen kuulumisia

Onpas taas kuollutta menoa. Viime aikoina on tullut elettyä enemmän tai vähemmän kofeiinitabujen voimin ja on jäänyt vähän taasen päivittelemiset puolitiehen.

Viikonloppuna tehtiin reissu Vaasaan. Olipa ihana nähdä pitkästä aikaa vanhoja kavereita. Mentiin muiskun ja Leelan kanssa Myyn ja Pippurin omistajan luo. Muu lauma jäi Hellusen hoivattavaksi Mossen perheen kiusaksi. Itseasiassa Leelakin käväisi moikkaamassa Mossen ja pitkällä metsälenkillä sillä välin kun me ihmistytöt shoppailtiin. Reilu tyttöystävä jättää vaatimattoman viiden koiran lauman poikaystävän hoidettavaksi ja lähtee itse shoppailemaan 0:)

Sunnuntaina piipahdettiin näyttelyssä. Sain aivan uskomattoman ihanan piirrustuksen Kujeesta. Joku nuori tyttö oli sen piirtänyt. Kerta kaikkiaan upea. Olin pillahtaa itkuun kun ilahduin niin kauheasti. Laitan se kehykseen ja seinälle. :D

Näyttely meni vähän vaisusti. Kuje oli jotenkin aika fletku. Tuomari tutki taas maassa, mutta onneksi se ei ole mikään ongelma meille. Seisomaan tyttö joutui ihan tajuttoman pitkän ajan ja touhu kyllästytti Kujetta sen verran, että se istahteli muutaman kerran. Mutta on se ihana ja luotettava. Tuloksena EH ja enemmän Kujeen oloinen arvostelu kuin viime kerralla. Olen oikein tyytyväinen.

Meidän lisäksi paikalla oli vain Stella, joka ravas tosi nätisti. Ihanat liikkeet. Tuomarikin tykästyi kovasti Stellaan. Ihaili vielä kehän jälkeenkin pitkän aikaa. Onneksi olkoon Stellalle ROPista! Ja kiitoksia kovasti paljon seurasta. Oli kiva päästä höpiseen :D Näyttelyn jälkeen suunnattiin Tampereelle ja mä lähdin töihin. Sen jälkeen onkin ollut vähän väsynyt olo kun vapaa-aika on ollut lähinnä työpainotteista.

Elmeri jäi tänne hoitoon. Yllättävän mutkattomasti on mennyt viiden koiran lauma. Olen jopa käyttänyt kaikki yhdessä lenkillä. Laiskuus kun on vähän painanut. Eilen mentiin Nugan ja Javan kanssa iltalenkillekin. Onneksi oli muisku apuna. Ei ehkä olisi tullut mitään jos mulla olisi ollut kaikki viisi hihnojen päässä. Kumman hyvin on noinkin iso koira uponnut sisustukseen silloin kun ei sillä mitään tapahdu. Vaan kyllä se selkeästi enemmän aktivointia vaatii kuin muu lauma.

Ei kommentteja: