sunnuntaina, heinäkuuta 06, 2008

Kipazin-koirat rulettaa

Terveisiä vaan agirodusta. Meillä on ollut kerta kaikkiaan mielettömän upea päivä! Aamulla tultiin Turusta. Sopivasti saavuttiin paikalle ja nähtiin kuinka Kromlins Ferrarit kaahasivat medi-kilpailevien voittoon. Ihan mielettömän paljon onnea Jonna&Hippo, Pasi&Kampi, Jasmina&Chili ja Åsa&Zimbo! Myös kolmanneksi kiisi länderijoukkue ja paikalla vilisi muutenkin varsin paljon tutun rotuisia koiria.

Kun alo-rataa koottiin, meille tuli pienoinen shokki. Radalla nökötti pujottelu, johon kukaan joukkueen koirakoista ei ollut sen suuremmin panostanut, sillä kaikki luulivat ettei keppejä ole mölliradalla. Pasi jaksoi sitkeästi nostaa joukkuehenkeä, joka siinä vaiheessa meinasi vähän karata pienoisen paniikin puolelle. (Yksi voitto jo taskussa, onhan siinä nyt helppo hymyillä... ;D )

Kromlins Chili-Mints starttasi vissiin viidentänä joukkueena. Jaana oli Fliin kanssa ensimmäinen, Riikka ja Veikko toisina, minä ja Kuje kolmantena ja Pasi Vipun kanssa ankkurina. Ossi oli pitämässä Kujetta kiinni, ettei se karkaa lähdössä. Kuje tuli tosi nätisti matkassa. Puomilla maltoin olla lähellä varmistamassa, mutta ei tyttönen epäröinytkään, kiisi vaan tyynesti eteenpäin. Eka virhe saatiin kepeillä, kun törkkäsin Kujeen väärään keppiväliin ja toinen vitonen napsahti kun Kuje ei pujotellut loppuun asti. Meillä meni aikas kivanlaisesti rata. Vähän hitaantuntuista oli meno. Putkillakin tuntu, että sai odotella aika kauan. Vaan tosi varmasti Kuje meni. Ei haahuillut, kuunteli ja keskittyi. Yksi rima meiltä tipahti, kun yritin (vaihteeksi) kääntää Kujetta jo hypyn päällä. Jos vaan olisi vähän malttanut odottaa.

Olen ihan äärimmäisen tyytyväinen. Kyllä Kuje on niin ihana ohjattava, ettei ole tosikaan. Toinen mihin olen itsessäni tyytyväinen on, että muistin ohjata juuri sitä koiraa jonka kanssa olen radalla. Ihan mielettömän hyvä fiilis jäi. Meidän joukkueella meni tosi hyvin kaikilla ja sijoituttiin neljänneksi. Vau! Chilin M-vauvat rulettaa :D

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ensinnäkin, KIITOS Ade kuulumisista!! Me ollaan täällä surffittu kaikki mahdolliset sivut läpi, että saatais tuloksia, muttei mistään löydy. :D

Ja sitten TOOSI paljon Onnea kaikille Kipazin-koirille ja muille menestyneille! Hieno homma!

täällä on ollu peukut ja isovarpaatkin pystyssä kaikkien länderien puolesta. Mahtavaa!

Unohdettu hymy kirjoitti...

Onnea paljon Kujeelle ja omistajalle hyvästä suorituksesta :)

ttm kirjoitti...

Hyvä Kuje&Ade! Onnea teille ja kaikille muillekin, ferrareille sekä chili-mintuille!