perjantaina, heinäkuuta 04, 2008

Viimeinen treeni ennen Agirotua

Eilen käytiin torstai-treeneissä tyttöjen kanssa. En ottanu poikia mukaan vaikka alunperin oliki tarkoitus kävellä kentälle. Elmeri oli aamulla laittaunut mun huoneen kaaokseen ja tehnyt oikeasti tuhojakin. Ajattelin, etten voi sitä jättää kotiin, mutta Hellunen tuli sen verran ajoissa, että saatoin jättää pojat odottamaan.

Meillä oli FAO-rata treeneissä. Tarkoituksena oli vain pitää hauskaa. Ja hauskaa meillä olikin. Ohjasin tyttöjä samalla tavalla ja se meni tosi onnistuneesti. Kujeella oli vauhtia vain tuplat enemmän ku Amandalla. Kokeilin vähän Kujeen rajoja palkkaamalla aika pajon narulelulla. Muutaman kerran meinasi kiehahtaa yli, mutta sain sen laskettua takas kuunteluasteelle. Kyllä se vaan on noista koirista paras. Mun pitäis vaan jotenki saada opetettua sille itsenäiset kepit. Oon sössinyt ne muiden koirien kanssa ja en haluais taas toistaa virhettä. Keinu on myös sellainen este, jota Kuje ei osaa.

Amanda teki nättiä työtä. Ihan eri tuntuista menoa ku kisoissa. Jollain pitäisi saada omaa kisajännitystä lievennettyä, niin ei vesittäisi koiran suoritusta. Loppuun otettiin muutama puomi+kepit pätkä ja saatiin melkein iloiset kepit. Voi, että olin tyytyväinen. Aman kontaktit on hyvässä mallissa. Erityisesti puomin alastulo onnistui joka kerta niin upeasti. Sillä on nyt jotenki napsahtanu toi, että jäädään "etutassut maahan, takatassut kontaktille" -idea taskuun. Sama kuva pitäisi saada Kujeen aivoihin.

Näistä treeneistä on hyvä jatkaa. Harmittaa, ettei oo oikein mitään kisoja minne Aman ilmoittaisi. No Kujeella on koitos sunnuntaina ja sit tiedetään kuinka se kisoissa kulkee. Mä tietty omalla jännityksellä sössin kaiken. Tänään suunnataan Turkuun ja sit sunnuntaina Ylöjärvelle.

1 kommentti:

ttm kirjoitti...

Pitäkää hauskaa Agirodussa! Peukut on pystyssä, että länderit menestyy :)