perjantaina, tammikuuta 09, 2009

Agiharjoituksen tynkää

Sain joulun jälkeen kontaktikapistuksen kentälle ja käytiin tyttöjen kanssa ottamassa pieni treeninpätkä, joka meni ihan kohtuullisesti. Siitä ilahtuneena ilmotin Aman kolmeen starttiin ATT:n kisoihin 18.päivä. Päätin myös, että voisi vihdoin hankkia kisakirjan Kujeelle, joten ilmoitin sen hyppykisaan Kemiin 24.päivä ja Ama pääsee samalla sinnekin kolmeen starttiin. Saas nähdä kuinka menee kun on kaksi otusta samassa luokassa...

Tänään heräsin joskus viiden maissa päästäkseni kentälle. Kenttä oli ihan lumen vallassa ja sain raahattua vain kepit ja kontaktikapistuksen. Kontaktit meni ihan ok, mutta keppien suorituksessa oli paljon toivomisen varaa. Kuje pujottelee toiselta puoleta hyvin, mutta toinen on vielä niin hakusessa. Amanda.. no ehkä mä en vaan osaa. Välillä ne on siedettävät ja välillä ihan kauheet. Plääh! Ei tässä oo kun viikko ennen kilpailukauden aloitusta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka
tervetuloa tänne Turkuun kisaamaan! Kait Kujekin pääsee haistelemaan kisafiiliksiä?? Flii starttaa myös kaikissa 3 1-lk kisassa, joten nähdään!

t.jaana

Adeina kirjoitti...

Varmaan Kujeen uskaltaa ottaa mukaan turistiksi kun ei kisoissa näemmä kauhean paljon väkeäkään ole.

Tosi kiva nähdä pitkästä aikaa!