tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Mukavasti matkustaen

Ostin Oulusta miniläppärin. Pallottelin joulun aikaan kahden vaihtoehdon välillä, joko Nintendon DS-pelikonsi tai miniläppäri. Muutama matka meni niin perinpohjaisen kyllästymisen vallassa, että jotain oli pakko kehittää. Päädyin miniläppäriin, koska ajattelin, että sillä voi sekä pelata, että tehdä kaikkea muutakin.

Ensimmäinen kone oli Acer Aspine Onen vaaleanpunainen suloisuus. Valitettasi siinä oli kovalevy rikki ja jouduin vaihtamaan valkoiseen vaihtoehtoon. Tämä on toiminut ihan kiitettävästi tähän asti. Akun kesto ei ole mikään järkyttävän suuri. Ainakaan pelatessa ;) Nykyisin junista löytyy kuitenkin sen verran hyvin pistokkeita, että voi kesken matkan ladata akkua. Kone on mukavan pieni, mutta silti näppäimistössä on hyvä tuntuma. Matka sujuu kivasti koneen kimpussa.

Onni jäi vielä kahdeksi viikoksi Ouluun. Toivottavasti se ei enää lihoisi enempää. Se on ihan karmea pallo. Äiti on päässyt vähän syöttämään ja Onnihan syö -hyvällä ruokahalulla. Kaikki ehdottivat että Amanda voisi jäädä lihomaan, mutta mun pitää treenata sen kanssa keppejä. Ilmoitin tytöt kahden viikon päästä kolmeen starttiin. Lauantaina ois molemmilla kaksi kisaa sekä sunnuntaina Kujeella hyppis ja Amandalla agirata. Kaksi viikkoa hyvää aikaa treenata keppejä...

Ei kommentteja: