torstaina, tammikuuta 22, 2009

Lyhyt keppitreeni ja sen sellaista

Koko viikon piti treenata keppejä, mutta niin siinä taas kävi, että joka aamu nukutti ihan liian paljon. Tänään viimein sain itseäni niskasta kiinni ja raahauduin kentälle aamuvarhain. Otettiin muutamat todella onnistuneet toistot molempien tyttöjen kanssa. Kujeen kepit meni niin nappiin kun olla voi, eikä Amandankaan meno ollut toivotonta. Kuje tajus jopa väärältä puolelta menon. Molemmilla ois ollut intoa ja virtaa tehdä enemmänkin, mutta multa loppui aika. Tarkotus ois päästä jo yhdeksäksi töihin.

Vähän ehkä viime tinkaan jätetty treeni taas, kun illalla ois tarkoitus suunnistaa jo kohti Oulua. Huomenna on pekkanen varattuna, niin saa viikonlopusta hitusen pitemmän. Tää viikko on kulunu ihan hujauksessa. On ollu taas aika sekavaa menoa. Eilen päästiin Iksun kanssa tekeen ite (ilman valvontaa) ohjelmaa ja ajaan kappaletta sisään. Tänään meen aamusta koulutukseen ja sit jatketaan illalla ohjelma loppuun. Päivästä tulee varmaan pitkä. Toivottavasti myös hauska ja mielenkiintoinen.

Odotan lauantaina kisoja. Kivaa päästä viettään koko päivä agilityn parissa. Tän päivän lyhyt treeni oli omiaan vahvistamaan mun pelkoa siitä kuinka Kuje mahtanee pysyä näpeissä. Voi olla, että Jaanan ennustus siitä, että saan juosta vähän enemmän, pitää hyvin paikkansa. Hyppyradalla ei ole edes yhtään kontaktia hidastamassa vauhtia...

Ei kommentteja: