lauantaina, tammikuuta 10, 2009

Akkojen eloa

Kämpässä vallitsee akkavalta. Perheen ainoa mies viettää laatuaikaa Oulussa nauttien äitin herkuista. Saapa nähdä minkälainen glenninpallero sieltä vyöryy kotiin loppu kuusta. Nartut ovat vastentahtoisella laihiksella, sillä meille on iskenyt jonkin sortin mahapöpö. Taas vaihteeksi. Kuje aloitti oksentelemalla kyläpaikassa. Fiksu ipana tosin oppi nopeasti oksentamaan vessanpönttöön. Sääli, ettei osannut ripulia kohdistaa samaan paikkaan. Leela jatkoi oksentelua muutama päivä sitten, ja viime yön ja tän päivän Amanda on valvottanu mua hyppyyttämällä vähän väliä ulos. Ihanaa kerrostalo eloa.

Käytiin tyttöjen kanssa tosiaan kaverin luona kyläilemässä ja samalla saivat tutustua uuteen koiraan. Ensin matkassa oli Kuje ja Ama. Kumman helposti ne sopeutuu kaikkiin uusiin juttuihin. Kyseessä oli kuitenkin nelivuotias, iso narttu. Alussa Amanda rähisi, mutta sitten tilanne rauhoittui. Kuje jatkoi purrailua, jos tuttavuus alkoi näyttää liian läheiseltä, mutta muuten meni nätisti. Kokeilinpa sitten ottaa Leelankin matkaan ja tää kolmikko oli alussa ihan ääliölauma. Tyhmyys totisesti tiivistyy joukossa. Vaan kyllä ne siitä taas rauhoittuivat kun Leela vihdoin lakkasi haukkumasta.

Tarkotus oli tänään ottaa kuvia, kun sain hommattua vihdoin ulkoisen kovalevyn ja tyhjättyä konetta. Vaan eipäs tullut kuvattua kun a) akku on loppu, b) kamera paikassa nimeltä hukka ja c) valo loppui aikoja sitten.

Ei kommentteja: