lauantaina, toukokuuta 09, 2009

Ollaan surkeita

Aman kanssa on treenattu. Torstaina meillä oli tosi hyvät treenit, jossa selvis varsin hyvin, että mä oon ihan tumpelo ohjaaja. Tää nyt oikeastaan olikin tiedossa. Meillä oli kaksi kivaa ratapätkää jossa sain hinkata parin esteen pätkiä. Kun ei vaan osaa. Kiitos koutsille joka sitkeästi jaksoi opastaa, että saatiin puhtaat suoritukset tehtyä.

Perjantaina käytiin möllikisoissa takkuamassa kisailevien rata kahteen kertaan. Eka oli aivan surkea. Rata oli vaikea, mutta ihanan haastellinen samalla. Keppikulma oli meille ihan mahdoton ja radan alku ei kummallakaan kerralla toiminut. Toisella kerralla saatiin sentään keppien jälkeen koottua itsemme ja loppu rataan olin ihan tyytyväinen. Fiilis oli kuitenkin hyvä, vaikkei ohjaamisesta voi sanoa mitään positiivista.

Ama

Huomenna ois pari starttia Jyväskylässä ja seuraava viikonloppu meneekin omissa kisoissa. Lauantaina oon töissä ja sunnuntaina ois Amalla kolme starttia. Sit jäädään hetkeksi tauolle ja toukokuun loput viikonloput onkin varattu Kujeelle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No eipä ollut kehumista muidenkaan ländereiden suoritus Jyväskylässä, jos sitä omaasikin vähän moitiskelit :0). Taisi mennä meillä kaikilla koirien hauskanpidon puolelle...ensi kerralla sitten. T. Eija (se lippispää...)