perjantaina, toukokuuta 29, 2009

Tulevan mietintää

Me leikittiin tänään Kuiskis Kukkaruukun kanssa pihalla pallolla. Mikä on varma tapa saada Kujeen ajatukset irti pennuista? Otetaan pallo ja viskataan. Sillä aikaa kun me leikittiin ulkona, pari sukulaista kurkkasi pentuja. Siis ei tokikaan mun sukulaisia.

Kyllä siinä palloa viskellessä tuli mieleen kuinka kiva Kujeen kanssa onkaan puuhailla. Iski aika hinku agikentille. Se vaan on niin mieletön kun pääsee palkkaan jollain pehmopallolla. Niin kivaa kun Aman kanssa onkin mennä, niin Kuje nyt vaan on noista mun koirista makeempi harrastuspeli.

Kattelin kalenteriakin jo sillä silmällä, että koskas Kuje vapautuu pentujen hoidosta. Voisi lähteä kierteleen muutaman näyttelykehän. Agikisoja en sen kanssa vielä mietikään. Katotaan eka missä kunnossa se on pentujen kasvettua ja aloitetaan sit eka treenaaminen. Keinu oli kesken jo ennen pentuja ja taatusti pitää muistutella muitakin esteitä. Mulla nyt on kuiteskin yks kisakoira, että jos kokeilis sillä pärjätä hetken.

Tässä nyt vielä lopuksi pentupoppoon pääkuvat.

Jippo
Jippo, suloistakin suloisin länderineito, joka osaa poseerata melkein jokaisessa ottamassani kuvassa. Porukan pikkuisin, mutta kenties myös suloisin.

Järkäle
Järkäle, joka imee niin voimakkaasti, että Kujeen maha vaan hölskyy. Kaikkein isoin ja niin kauniin tummanruskea.

Jekku
Jekku, jonka seikkailua tänään seurattiin Kujeen kanssa silmä kovana. Kuje olisi halunnut pelastaa lapsen joka uskalsi pesän reunalle, mutta minä vakuutin, että kyllä se takaisin löytää ja niin Jekku löysikin.

Jaara
Jäärä, ensimmäisenä syntynyt ja sai nimensä siitä, että halusi jo silloin tehdä oman päänsä mukaan. Reipas seikkailija jota saa onkia kaukaakin.

Juju
Juju, valkoisin pennuista ja silti tummin naamaltaan. Pentu, jota olen taatusti metsästänyt eniten öisin. Tuntuu, että tyttö on tullut äitiinsä.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

höh. Ihania nämä Kuiskiksen kullanmurut. <3 Kiitos, että kuvailet meidän muidenkin iloksi. :)

Unohdettu hymy kirjoitti...

Onnea ihanista vaaveista! Kuje on kyllä huolehtivainen äippä :) Onnea vielä! <3