perjantaina, toukokuuta 29, 2009

Perjantai-meininki

Yö meni välillä aika vilkkaissa merkeissä. Kuje halusi aika monta kertaa ulos ja vilkastuneet pennut seikkailivat pesässä ja niitä sai herätä pelastamaan Kuiskiksen selän takaa tai muista jännistä paikoista.

Järkäle
(Kuvassa: Järkäle)

Yhdessä vaiheessa kiljuin Kujetta nousemaan kun selvästi yksi lapsi liiskaantuu sen alle. Kuje nousi ja pennun pää oli ihan littana. Heräsin kauhuissani ja laskin moneen kertaan pennt ja tarkistin, että kaikki ihan varmasti hengittävät, eikä kellään ole liiskapäätä. Karmea uni. Kuje katto mua vähän hölmönä kun taputtelin sen lapset läpi.

Juju
(Kuvassa: Juju)

Itseasiassa Kuje on varovaisempi kuin aluksi ja pennutkin kipittää sen alta vikkelästi pois. Tuskin kukaan ihan oikeasti sinne voisi liiskaantua. Noi alkaa olla jo mutenkin niin vantteria, suorastaan pullukoita.

Jippo
(Kuvassa: Jippo)

Jekku
(Kuvassa: Jekku)

Ääntäkin alkaa löytyä. Enää se ei oo vaan sitä että meinaa jäädä alle, vaan kerrotaan myös, että pitäis saada ruokaa, tai on ihan eksyksissä tai muuten vaan kiukuttaa.

Jäärä
(Kuvassa: Jäärä)

Jätin viimeiseksi kuvaksi tän Jäärän söpöstelyotoksen. Jotenkin se näyttää niin onnelliselta pikkuiselta.

Jos tulevia pentujen omistajia lukee blogia, niin saatte nää kaikki kuvat sit aikanaan Kipalta, samoin Aliisalle lähtee kopiot.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita pentuja, suuret onnittelut kaikille asianosaisille !!

t. Eija, Elsa, Simo ja Pyry

Eeva, Luna ja Timon kirjoitti...

Onnittelut myös tähän blogiin!