lauantaina, maaliskuuta 20, 2010

Pilan eka näyttely

No niin nyt on Pilan missin ura korkattu. Tampereen näyttely oli sopivan lähellä ja ikääkin tuli 9 kuukautta täyteen. Oltiin näyttelypaikalla ihan liian ajoissa. Pila heti sisään tultuaan marssi ilmottautumispisteelle ja läjäytti etutassut pöydälle. "Me tultais nyt." Ajettelin, että ois hyvä olla kohtuullisen aikaisin, että ehtii tyttö rentoutua ja tottua hälinään ja touhotukseen ympärillä. Kyllä sillä pikkasen silmät suureni kun päästiin halliin. Vähän muutamat koirat jännitti, ja kun käytiin kiertämässä halleja niin ruuhkassa oli aika nöyrää tyttöä. Vaan positiivisen reipas tyttönen ja meni rapsuteltavaksikin.

Eipä sitten tullut mieleen, että kehä vois olla niin kauhean paljon myöhässä. Yksin ois kyllästys iskenyt. Onneksi ympärillä riitti tuttuja, joten mikäs siinä kuulumisia vaihdellessa. Pilakin pääsi tapaamaan beagle Nasua ja pikkaisen leikkimäänkin.
Pila vaanii Nasua

Tälleen jälkiviisaana ois voinu käyttää osan tästä luppoajasta ravaamisen harjoitteluun, mutta mitäpä tuolle enää mahtaa. Pila näytti kehässä hienon kavalkaadin erilaisia askellajeja peitsauksesta pomppimiseen. Valitettavasti mukaan ei kuulunut ravi.

Pöydällä olo sen sijaan sujui tosi hienosti. Meillä oli tuomarina Juha Putkonen, joka oli mitannut edellistäkin roduista monet koirat. Siispä kaikki läntsytkin pääsi mitattavaksi. Tuomari oli hyvä käsittelemään koiria ja mittas Pilakin niin sujuvasti, että meni aikas huomaamattomasti ohi koko toimitus. Seisomisessa Pila oli ihan pro. Se meni nappiin.

Pila poydalla

Liikkeet oli kyllä ihan säälittävät. Lopussa meidän piti mennä edestakaisin ja sitten ympäri. Ympärimenon viimeisimmät askeleet Pila onnistui tiputtamaan ravilla ja tein ylimääräisen kierroksen, jolloin tyttö ravas. Jes! Sain palkattua sen siitä ja tuli tyytyväinen mieli. Kehäsihteeri-reppana oli mulle ojentamassa sinistä nauhaa ku vaan viileesti pyyhällettiin ohi. Mutta kun se kerran raville tipahti niin oli pakko käyttää tilanne hyödyksi, vaikkei tuomari sitä nähnytkään. Tuloksena JUN H ja tosi kiva arvostelu. Oikein hyvä mieli jäi. Eihän tärkeintä oo tulos vaan fiilis ;)

Pila poseeraa

Kaikkinensa todella mukava päivä. Kiitoksia kaikille tutuille seurasta ja onnittelut Ennille ROPista ja Fyralle SERTistä! Jassulle suurensuuret kiitokset kuvaamisesta!

Pila seisoo

On Piupiu vaan mun silmään niin nätti.

2 kommenttia:

jassu kirjoitti...

Sama mieltä: onse Pila vaan nätti! :) Sano tuomari mitä tahansa. Ja yks pikku korjaus tuohon sun "raporttiis", kyllä se Pila ravas muilloinkin aina silloin tällöin, kuin vaan vimppa kierroksella. Mutta toki sieltä löytyi monen muunkinlainen askellus! :D

jassu

Ansku kirjoitti...

Kiitos kahviseurasta, oli mukava nähdä pitkästä aikaan :)