sunnuntaina, maaliskuuta 14, 2010

Piupau pikkuinen pissis

Mulle iski ahdistuskauhistus kun tajusin, että Tampereen näyttelyyn on viikko ja Pila ei oo harjoitellu yhtään. Tai tosi vähän. Ja mulla ei oo hajuakaan miten se mahtaa käyttäytyä tai mennä mun kanssa. Niinpä ryöstin sen matkaani Kangasalle mätsäriin. Suoraman koulun pihalla oli 5 B-luokan vanhempien ja oppilaiden järjestämä Match Show. Ja oli muuten yksi parhaiten järjestettyjä mätsäreitä mitä oon nähny. Meidän oli tarkoitus mennä bussilla, mutta V sääli meitä ja heitti puoleen väliin matkaa.

Oltiin Pilan kanssa vähän etuajassa ja aloitettiin harjoittelemalla ravaamista. Argh! Sehän vaan peitsas ja peitsas. Lopulta päästiin samalle taajuudelle ja sain Piupiun ravaamaan. Se vilkuili mua kokoajan, mutta jos yritin saada sitä kattoon eteenpäin, niin ravi muuttui peitsaukseksi. Luivuin ajatuksesta, että yritän saada sen katoon yhtään minnekään ja vaan palkkailin pari kertaa ravista.

Ilmoittautumispisteen vieressä oli myyntikoju mistä mulle tarttui matkaan hauska pääkallo-vetolelu. Sillä me sit aikamme kuluksi leikittiin kunnes paikalle tuli beagle Nasu omistajineen. Sen jälkeen tutussa seurassa aika kiiti. Pilan mielestä Nasu oli niiiiiin ihku ja se ois vaan halunnu ihan joka välissä leikkiä.

Me päästiin suht ajoissa kehään ja Pila yllätti mut menemällä tosi nätisti. Pöydällä se näytti reippaasti hampaat ja oli melko lungi muutenkin. Saatiin punainen nauha, mutta mulle jo ne raviaskeleet siellä kehänauhan sisällä oli voitto itsessään. Kehän jälkeen leikittiin lelulla ja pidettiin hauskaa. Punaisten kehässä Pirpana sitten liikkui vielä hienommin kuin ekalla kehäkierroksella. Ja taisi se seistäkin hienosti, koska Pila valittiin punaisten pentujen parhaaksi.

Isoa kehää odotellessa lenkkeiltiin Nasun kanssa, leikittiin vähän vetoleikkejä, syötiin puoliksi mustaa makkaraa ja pidettiin vaan hauskaa. Aika sutjakkaasti aika meni. Isossa kehässäkin Pila jatkoi nättiä ravia. Seisominen alkoi sitä selvästi vähän tympiä välillä kun piti niin kauan tönöttää. Mä kyl annoin sille namia vähän joka välissä. Saapa nähdä jos se näyttelyssäkin sit luulee saavansa makkaraa joka välissä... Vaan hienosti Pirpana ravasi BIS 1:ksi ja sai hirveät kasat palkintoja.

BIS Pila

Hauskaa oli ja V käski kirjoittaa että sillä on maailman hienoin koira. (Tai jotain sinnepäin, en enää muista tarkalleen.)

3 kommenttia:

Pia kirjoitti...

No wautsi wau, kylläpä te ootte kahmineet hirveen kasan palkintoja! Onnea pikku Pilalle :)! Toivottavasti teidän ei tarttenu kävellä kotiin noiden kantamusten kans ;)!

T: Pia

P.S Tsemppiä Tampereen näytelmiin!

Kipa kirjoitti...

ONNEA, onnea, pikkuinen Pila!!!
Unohtamatta taustajoukkoja ;)
t. ylpeä kasvattaja

Anonyymi kirjoitti...

Waude! Onnea hurjasti niin Pilalle kuin tastalaisille!
Mutta kyllä Pila tuossa kuvassa ainakin on niin kaunis, kuin vain koira voi olla! :)

t.jassu ja ylpeä isoäippä Jetti