keskiviikkona, elokuuta 25, 2010

Piun ekat möllikisat

Tiistain treenit ryhmät järjesti epikset eilen ja järjestelyjen lomassa ehdin juosta pari kertaa kentällä Pilan kanssa. Mun oli tarkoitus ilmoittaa se vain tositosimölleihin, missä olisi ollut siivekkeitä ja putkia, mutta jumituin työntekoon, joten Pila meni mölliluokkaan. Onhan se harjoitellut kontakteja. Tosin ei koskaan A:ta radan osana, mutta ajattelin, että se voisi silti mennä.

Piu leirin kuvissa kontaktilla

Rata oli tosi kiva. Sää ei ihan suosinut meitä kun sataa ripsutteli vettä. Tuli muuten kisan jälkeen mieleen, ettei Pila ole tainnut vesisateessa ees treenata ja medimöllien aikaan satoi ihan hyvin vettä. No selvästikään Pila ei sateesta välitä, mikä on ihan hienoa.

Tarkoitus oli testata miten Pila menee kun mulla iskee kisapaniikki ja kun ympärillä on kisamainen tunnelma. Tähän ois sopinu hyvin se tosimöllien rata, mutta nyt päästiin testaan myös miten kontaktit menee kisoissa. Ekalla kerralla en palkannut ja taisi muuten olla eka kerta kun Pila ei saanu kontakteilta palkkaa. Toka kerta otettiin ihan sillä, että pääsen palkkaamaan tytön kontakteilta.

Video ekasta radasta

Video tokasta radasta

Pila meni tosi hienosti. Mä vaan jätin lopussa ohjaamatta ja sillä mentiin ekalla ohi viimeisen hypyn ja tokalla kerralla sit jäi väliin kaksi. Oli ehkä vähän liian pitkä rata meille vielä. Pila oli ihan kuollu ratojen jälkeen ja makas kevythäkissä sateensuojissa loppuajan ihan raatona. Mutta ihan mielettömän makee otus, oon tosi ylpee siitä.

2 kommenttia:

Aliisa kirjoitti...

Ihana Pila! <3 vauhtia piisaa :)

Ansku kirjoitti...

Onnea nollasta. Kun sen ekan saa 3-luokasta niin sitten seuraavat tulee helpommin :)