tiistaina, joulukuuta 28, 2010

Joulu on jo ohi

Joulu ei sujunut rauhallisissa merkeissä. Aluksi aatonaattona putket jäätyivät. No siinähän ei ole mitään uutta, niiden sulattelu on tullut jo tutuksi. Sulaessaan vaan joku mikä lienee paineventtiili koki viimeisen päivänsä ja losahti. Onneksi oltiin paikalla, sillä muuten vesivahinko olisi voinut olla paha. Nyt saatiin nopeasti uusi venttiili tilalle ja homma oli sillä selvä. Ongelmat tosin ei tuohon loppuneet.

Koirista pahimman (tai parhaimman näkökannasta riippuen) koki Kuje, joka pääsi varastamaan pari siivua kinkkua. Luonnollisesti juuri se kuka ei missään nimessä ois saanu. Toivottavasti ei tee sen munuaisille hirveästi hallaa.

Vähän oli outoa viettää joulua omassa kodissa kun on niin tottunut siihen, että jouluna ollaan porukoilla. Aika haikeetakin, eikä tuntunut kuusesta huolimatta lainkaan niin jouluiselta. Saas nähdä missä ens vuonna ollaan. KuiskisJoulun jälkeen olen lähinnä harjoitellut uuden puhelimen käyttöä. Ensinnäkin mun liittymä meinasi mennä ihan sekaisin jo ennenkuin olin koko joululahjaa edes saanut. Seuraavaksi jouduin odottamaan maanantaihin sillä vanha sim-kortti (jonne muuten jäi kaikkien numerot ) ei sopinut iPhoneen. Sain uuden sim-kortin ja vanha lakkasi toimimasta. Ei siinä muuten olisi ongelmaa ollut, mutta netti on mulla puhelimen varassa. Tää uusi puhelin piti kytkeä iTunesiin, että se alkaisi toimia. Vaan läppäri on huollossa ( yhä vaan). Varakoneessa oli vanha versio, joka ei kelvannut. Olipahan muuten taistelu saada siihen koneeseen iTunes, että sai vihdoin uuden luurin toimiin.

No nyt puhelin on pelikunnossa. Seuraavaksi vietin tunteja selvittääkseni miten voin rekisteröityä lataamaan ilmaisohjelmia ilman luottokorttia. Eipä ollut helppoa sekään. Sen jälkeen olen lähinnä pelannut, pelannut ja vielä vähän pelannut. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: