keskiviikkona, joulukuuta 15, 2010

Ohjatut treenit: Vapun viikonloppu

Nyt on makusteltu viikonlopun antia muutama päivä. Tutkailin muistiinpanoja ja sieltä löytyi kaikkea sellaista mitä en enää muistanutkaan. Järkyttävän paljon tuli kirjoitettua ja olisi varmaan syytä kirjoittaa muistiinpanot puhtaaksi koneellekin, sillä noista ei mun harakanvarpaista ei ota oikein kukaan selvää. En varmaan vuoden päästä itsekään.

Pila oli perusryhmässä, jolla lauantaina harjoituksina oli setpoint eli yksi vauhditon hyppy bumberin takaa ja perussarja, joka medillä on viiden jalan mittainen. Sunnuntaina harjoiteltiin kasvavaa sarjaa, joka medillä lähtee viidestä jalasta ja kasvaa aina jalka kerrallaan. Toiseksi saatiin valita harjoitellaanko korkeuden hahmottamista vai pituutta. Pilan kanssa harjoiteltiin korkeutta, mistä mulla on videoitakin.

Eka pätkä

Toka pätkä

Näiden pätkien välissä opeteltiin istumaan opettelua ja keskusteltiin muutenkin siitä aiheesta. Ekan videopätkän katsoneet varmaan arvaa miksi ;) Onhan Pila nyt jo varmaan kaksitoista kertaa istunut lähdössä... :D

Olin molemmat päivät paikalla kokonaan ja kuunteluosuudella tuli todella hyviä juttuja. Kaikkineen todella innostava kurssi. Ideoitiin Jaken omistajan kanssa hyppytreenirinkiä TAKUTeille. Toivottavasti saadaan projekti hyvin käyntiin.

Jakesta vielä semmoinen huomio, että se on ihan poikkeuksellisen fiksu nuorimies kun onnistui lämppälenkillä saamaan Pilan leikkimään kanssaan. Pila on ihan hirveä roturasisti, eikä välittäisi muista kuin ländereistä. Varsinkaan jostain isoista koirista, kuten bortsun sen silmään on. Sinänsä hassua, että Pila kentän laidalla yleensä kadehtii kaikkein eniten juuri Jaken menoa agiradalla. Kaipa Piukin tuli samaan tulokseen kuin me kaikki muut, että Pikku-Jake nyt vaan on niin makee :D

Ei kommentteja: