sunnuntaina, joulukuuta 12, 2010

Ohjattuja treenejä: Niinu ja Vappu

Tällä viikolla pääsin treeneihin niin Aman kuin Pilan kanssa. Amandalla oli tiistaina Niinun valmennusta ja Pila oli kahden päivän mittaisella Vappu Alatalon hyppykurssilla. Kesällä suunnitelmissa oli Pilan suhteen Messariin meno, mutta jotenkin agility ajoi nyt sen ohi...

Niinulla oli rata, joka oli mulle ja Amandalle vaikea. Tai siis mulle. Ama ois varmaan menny jos sitä ois kunnolla ohjattu. Alku oli aika hankala ja juuri sen pitemmälle ei päästy. Oma fiilis oli muutenkin huono (kipeä, väsynyt) ja se heijastui ihan heti siihen, ettei vaan saanut puristettua oikein mitään itsestään irti. Töks, töks vaan. Nyt sitten iloisemmalla mielialalla kotiläksyjen kimppuun ja seuraavalla kerralla vaan yritetään olla parempia.

Onneksi Vapun kurssi nosti mielialaa. Ihan loistava viikonloppu ja mieli suhisee treeni-ideoita. Pila oli oikein ihana. Kotiläksyksi saatiin lähdössä istuminen. Ja meidän oma kouluttaja niin tuuletti tämän kuullessaan, koska ollaan puoli vuotta siitä asiasta väännetty peistä. :P No joo.. Harkitsen asiaa.

Mut yllätti se, että Pilan hyppytekniikka onkin suhteellisen hyvä. Ilmeisesti ihan omissa treeneissä tulleet hyppyharjoitukset on auttaneet niin paljon. Vähän sillä meni liito-oravoinniksi sunnuntain viimeinen treeni, missä harjoiteltiin korkeuden arviointia. Tämä mulla on jopa videolla kun tokana päivänä tuli mieleen, että kännykälläkin saa videokuvaa. Molempina kertoina jäi järkkäri kotiin, vaikka kovasti oli tarkoitus ottaa se mukaan.

Näillä eväillä on hyvä jatkaa harjoituksia. Tähän väliin tosin Pila jäänee tauolle. Ehkäpä harjoitellaan istumista ja paikoillaan pysymistä. Aman tauko pitää vähän miettiä. Se on muutaman viikon jo ollut treenaamatta, mutta Niinun valmennus katkaisi tauon. Kuje taas on taukonsa pitänyt jo kokonaan. Kuiskis oli kuulemma ollut V:n treeneissä keskiviikkona ilmiömäinen. Tiistaina sillä on lääkäriaika, katsotaan mitä silloin selviää.

Ei kommentteja: