perjantaina, huhtikuuta 15, 2011

Kevät tulee taloon

Meillä alkaa pikkuhiljaa lumi sulaa talon pihasta. Kentän puoli on jo puoliksi sula, mitä nyt reunoilla on parin metrin kinokset. Mutta voi kauhee minkälaisessa kunnossa se maa on. Tasaisesta ei voi puhuakaan samana päivänä. Mun agilitykenttäni on täynnä kraatereita ja monttuja. Routa on vissiin painanut maata. Jossain enemmän, jossain vähemmän. Sille on pakko tehdä jotain jos haluaa pihalla treenata.

pihanmonttuja

Sisällä mikään ei oo edistyny. Kylppärin valo on yhä Kipalta saatu ladattava lyhty, koska seinävaloa ei oo ostettu. Eikä oo ostettu myöskään kylppärikalusteita tai edes allasta. Tuleekohan siitä koskaan valmista? Miksi hienot kalusteet ei vaan vois ilmestyä sinne? Oon yrittäny kattella, mutta mitään sopivia ei ole sattunut eteen.

Muutenkin sisäpuoli taloa kaipais hoitoa ja järjestelyä. Odotan että ilmat vielä pikkaisen lämpenis ja vois ottaa taas käyttöön yläkerran. Sais ehkä pitkästä aikaa olohuoneen, olohuoneen näköiseksi.

Pila

Ulkona tarttis tehdä kaikenlaista muutakin kuin taikoa agikenttä tasaiseksi. Talon ulkoverhoukselle tarttis tehdä jotain, samoin kattoa pitäis tarkastella. Mietin, että jos laittais kasvihuoneen, mutta se saattanee siirtyä ens kesään, sillä pitäisi laittaa uusi ulkovarasto lytistyneen tilalle. Kaikkee pitäis. Keväistä omakotitalo-ihanuutta...

Ei kommentteja: