perjantaina, huhtikuuta 15, 2011

Oulun kisat

Viikonlopun kisat oli varsin tuloksettomat. Ensinnäkin Pila oli aamun metsälenkin jälkeen kolmijalkainen ja ei näin ollen kisannu koko viikonloppuna, vaikka sunnuntaina käyttikin kaikkia neljää tassuaan.

Aman kanssa tehtiin kaksi hyllyä ja kaksi surkeaa tulosta. Huoh. Pahinta oli että pujottelu on taas palannut nollapisteeseen. Ekalla radalla se oli hyvä, mutta sen jälkeen alkoi alamäki. Viimeisellä radalla Ama ois kävellykin nopeammin kuin pujotellut. Ja ihan yhtä masentunutta oli tiistain treenissäkin. Vähän on epätoivoinen olo tän suhteen. Kai kokeilen laittaa pihakeppeihin verkot ja otetaan niillä keppikuuria, jollain ihan superpalkalla. Nyt lunta on pihasta sulanut sen verran että saatan jopa löytää verkot jostain.

Oli radoissa hyvääkin. Aman tekeminen keppejä lukuunottamatta oli hyvää. Se oli oikein kiltti ja paikkaili mun ohjausmokia. Sain tehtyä joka radalle jonkinlaiset ohjaussuunnitelmat. Vähän taas ohjaus hajos paniikkiin ja hätiköintiin ja osa suunnitelmista oli vikatikkejä.

Viikonlopussa parasta oli kaverit ja tutut. Kisoissa nähtiin Pasi kera Vipun ja Kampin. Cellokin pääsi lenkkeileen poikien kanssa. Sunnuntaina poikettiin kotimatkalla moikkaamassa Lina ja Gabriel ihmisineen. Linan maha oli kovasti kasvanut.

lenkilla Oulus BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: