perjantaina, kesäkuuta 17, 2011

Kesäloman odottelua

Tai jos tulis edes huominen. Ois vapaapäivä ja pääsisi Kipalaan. Alkaa jo työrupeama painaa ja lähestyvä kesäloma tuntuu jo työmotivaatiossa.

Kesäloma suunnitelmat on auki yhä vaan. Kuje aloitti juoksut ja nyt ois hauska tietää, että koska ne loppuu. Loppuuko niin ajoissa, että päästään agileirille. Aloittaako Ama juoksut? Varmaan, mutta koska. Noilla juoksuilla on kovin iso ja määrävä osa nartun elämää hallinnassa. Jälleen kerran mietiskelen, että oisko syytä leikkauttaa neitoset. Eipä tarttis miettiä, että koska pääsee ja minne.

No näyttelyiden osalta ei juoksut vaikuta. Pila ja Kuje on ilmoitettu Kemiin ja Ouluun missikisoihin. Pitäis varmaan treenata. Pilan kanssa ollaan vahvistettu viime aikoina istumista, niin ettei se varmaan osaa enää seistä ollenkaan. Ravi on satunnaisesti treenattu, mutta kovin on vaikeeta. Pilan mielestä paras tapa liikkua on päätön ralli. Kuje ravaa yleensä oikein sievästi, mutta seisoo kuin vanha lehmä, jos ei sitten istu. Että kovin korkein odotuksin ei näytelmiin mennä.

santaily

Agilitya ei ole tehty. No jos ei lasketa satunnaisia kontakteille pysähtymisiä ennen lenkille lähtöä. Sekin tosin lähinnä vaan mun verenpaineen nostatusta, kun kaikki pysähtyy minne sun sattuu, jos pysähtyy, ja vähintään siinä vaiheessa kun kiskon hiuksiani epätoivosta niin säntäilevät edestakaisin kuin hyvittelevät länderit. Argh! Miksi edes yritän?

kontakti

Talossa uudistukset tapahtuvat hitaasti. Salaojia ei vissiin sittenkään tarttis tehdä. Tehdäänkö sittenkin vaiko eikö. Ei tiedä. Kaivurimieshäiskänen on kovin kiireinen eikä ehdi katsomaan pihaa ja tekemään tarjousta. Piha rehottaa odottaessaan. Ruohonleikkuri on rikkisärki. Nököttää litsaantuneessa vajassa, ja voikukat valloitti pihan sillä välin. Enää niihin ei edes ruohonleikkuri pure, kohta tarttee jonkun raivauskoneen varmaan. Kuulemma asia on hoidossa.

Jotain sentään on tapahtunut. Meille tuli olohuoneen ja keittiön väliin kiinteä portti. Samanlainen pitäisi vielä saada eteisen ja keittiön väliin. Se, on vielä vähän kesken. Ja niistä tulee kuulemma oikein nätit, kunhan maalaa. Koska maalaus tapahtuu jäänee mysteeriksi. Yhtä kaikki, portti on paljon kätevämpi kuin edeltäjänsä. Toivottavasti keittiönportti valmistuu piakkoin sekin.

Piupaupou kävi katsomassa Wilman wauvasia. Mulla olisi siitä kamerassa kuvia, mutta ne nyt on siellä kamerassa. Ostin uuden miniläppärin, joka meni heti seuraavana päivänä huoltoon. Ei tunnu kovin kannattavalta ostokselta.... Käyttöjärjestelmäkin on ihan susi, ei pysty edes taustakuvaa vaihtaan. Tarkoitus oli ruveta käyttään sitä ja siirtää kamerasta kuvat sinne uuteen miniin, mutta eipä nyt pysty. Harmillista.

Onneksi heinäkuu lähestyy, ja sitten on koko kuukausi lomaa. Sitä odotellessa..

1 kommentti:

jassu kirjoitti...

Tsemiä lomanodotukseen; täällä jokseenkin samanlaisia fiiliksiä kuin sullakin! Vielä reilu 2 vikkoo ja sit vaa 3 viikkoo lomaa, mutta sitä odotellessa!
Niin ja onnee tietysti missikoisoihin kans, sitä tarvitaan aina, on ne niin arvotuksellisia joka tapauksessa :)