perjantaina, syyskuuta 23, 2011

Kiireitä

Päivitys tiheys ei nyt ole blogissa kovin hyvä. Osansa tekee varmaan kiireet. On nyt muutaman viikon ollut kalenteri turhankin täynnä. Suurin osa kiireistä liittyy tavalla tai toisella koiriin. Esim. autokoulu ;)

Koirien kanssa on treenattu. Oon nyt muutamaan kertaan ohjannu Kujettakin ja ai, että se on makee. Vaan kontaktit on karmeat. Mun tekis mieli ottaa talven projektiksi opettaa Kuje oikeasti pysähtymään puomille ja juokseen A:n kunnolla, mutta kun olisi muitakin projekteja. Ama on ilmoitettu Takkujen valmennusryhmään. Pallottelin, että otanko Aman vai Pilan, mutta päädyin sit Amaan, koska Pilalle saattaa ens vuonna ehkä tulla pentue. Se on vielä iso ehkä ja riippuu monesta jutusta, mutta ajattelin, että satsaan nyt sit ennemmin Amaan vielä tän kauden. (Pilahan on siis Kipalta sijoituksessa.)

Piu on käynyt Huittisen Annen kerran kuussa-kurssilla, joten onhan sillä jo omaa speciaalikoulutusta tän vuoden loppuun. Toinenkin kerta meni hyvin. Pila on kuulemma oikein lupaava, mutta. Se mutta osuus taitaa olla a) keskeneräisyys b) ohjaaja. Paljon ois kaikkee hiomista. Mulla vaan tää opettelu vie aikaa. Vaan eihän meillä oo kiire. Ja ajattelin, että voisi keväällä vielä jatkaa samaa kurssia.

Kotona ei olla suuremmin nyt puuhattu. Kontaktiprojekti meillä on sen verran edennyt, että ramppiportista ei yksikään koira saa tulla pysähtymättä kontaktille. Me ollaan väännetty asian kanssa peistä. Pila pysähtyy, mutta muut... Joskus menee ihan hyvin, mutta ihan aina en oo vaan jaksanu vääntää ja mennään sit vaan toisesta portista.

Tiistaina Pila ja Kuje oli hyviä, mutta Tapa meinas vaan juosta ja Amanda paineistui liikaa. Toisaalta myöhemmin Tapa itse tarjos 2on2off-asentoa rampilla. Sitten keskiviikkona Tapa oli hyvä, mutta Pila juoksi läpi. Torstaina taisi Kuje ja Tapa juosta läpi. Ja tänään ei yksikään ollu hyvä. Tai Ama ois ollu muuten, mutta se oli niin paineistunu, että vaan tutisi ja hymyili. Sen sijaan kaikki pysyi kontaktin jälkeen hyvin penkillä odottelemassa että kaikki uhrit on tulleet rampin alas. Että jos kisoissa ois pöytä, niin se varmaan sujuis :)

Tällä hetkellä ollaan vähän välitilassa. Vielä ei oo talvikaudelle oikein kunnon suunnitelmaa. Pitäisi istua alas ja vähän laittaa suunnitelmia paperille, niin pääsis paremmin taas treenirytmiin. Amalle tein jonkinlaisen treenisuunnitelma alun, koska mun pitäisi huomenna käydä se Niinun kanssa läpi kun valmennuskausi starttaa. Viikonloppu Niinun ja Teemun koulutusta. Jei! Ja ajattelin että myös muut saisi oman osansa. Kesä ois ohi ja uusi treenikausi alkaa.

pulla

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: