tiistaina, syyskuuta 13, 2011

Pihatreenit: treeninpoikasia

Edellisviikon sunnuntaina ennen kisoihin lähtöä Pila ja Tapa pääsivät pihatreeneihin, koska ne eivät saaneet kisata. Pilan kanssa yritettiin ottaa kepeillä sivuetäisyyttä. Toimi kun mulla oli edessä tyhjä kuppi, mutta ilman sitä Pila jäi arpomaan mihin kepit oikein loppuu. Johtui ehkä siitä, että mentiin kohti tyhjyyttä.

Tapsu harjoitteli kontaktinpaikkaa, putkea ja leikkimistä. Iltaviikon maanantaina jatkettiin aamusta niin, että kaikki treenasi kontaktin alasmenon ja Tapa sai lisäksi harjoitella lisää leikkimistä ja putkeen menoa. Kontaktia se ei tajua, mutta leikkiminen meni kivasti ja mentiin putkea oikein mutkallakin. Vaan olipa kaikilla muillakin aika maanantaikontaktit. Jopa Pila meni pari kertaa sen läpi suoraa lelulle.

Viikolla kerran otettiin aamusta pihatreenit. Isoilla oli ratapätkä, jossa pimee putkensuu, sivuirtoamista renkaalle ja kepit kohti tyhjyyttä. Kuje oli pätevä ja hieno, Ama valui ja Pila tiputteli rimoja kun käskytin riman päällä. Argh! Myös liikenykäsyllä sain ekan riman alas. Ei kiva. Tapsun kanssa leikittiin leluilla yritettiin miettiä mikä este on putki ja kontaktinpaikan suhteen se oli superpro ja osas miten päin vaan.

Tässä keittiön ikkunasta otettu kuva mun virittämästä aidasta mitä Tapa tutkailee. Melko huomaamaton.
takapiha

Sunnuntaina Amalla ja Kujeella 3 starttia Nokialla. Tuloksilla ei juhlittu, mutta yllättävän kivat radat oli Marjo Heinolla. Aman kepit viimeisellä radalla oli masentavat. Meidän kompastuskivi kisoissa oli putkilla takanaleikkaaminen. En osannu olettaa sen olevan Amalle vaikea juttu. Vaan tietääpä treenata...

Maanantain sadepäivän iloksi kokeiltiin kontaktitreeniä sisällä. Kuje, joka V:n kanssa kisoissa törkeästi loikki kontaktit, oli mahtava, teki kaiken oikein, hienosti ja hyvin. Pila oli pihalla kun lumiukko. Kääntyi aina sinne missä ite olin, vaikka edessä oli palkkakuppi. Ja juoksi läpikin. Niin muuten juoksi Amakin... Huoh! No nää kaksi sentään meni kontaktin alas, Tapa jäi vaan istumaan ja siinä olla tuijotti. No ei se vissiin aina voi osata. Ja kyllähän se lopulta tuli alaskin ;) BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: