sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2012

Tavoitteiden uudelleen asettelua

Koska pennutussuunnitelmat meni myttyyn kiitos kennelyskän, joudun miettimään Pilan tavoitteita uudemman kerran. Edelliset tavoitteet, pari postausta taaempana, ei toteutuneet. Ei ehditty kisaamaan kakkosluokkaan asti ennen juoksuja. Nyt meillä on toki mahdollisuus yrittää nousta sinne ennen pentujen tekoa.

pila

Asetetaan kuitenkin asteen verran kovempi tavoite. Yritetään nousta kolmosiin asti ennen SM-kisoja, jolloin voidaan yrittää pyrkiä Takut-joukkueeseen. Tämä tavoite on Salmelan vika. Saa nähdä kuinka kaukaiselta tavoitteelta se näyttää siinä vaiheessa kun vihdoin päästään taas treenaamaan. Toisaalta nyt on pidetty pitkä treenitauko ja menee juoksuista johtuva kisataukokin tähän samaan syssyyn. Sikäli mikäli kukaan ei ala uudelleen yskimään, päästään viikolla 13 taas treenaamaan ja kisaamaan.

Toinen tavoite on liittyy blogiin. Ensinnäkin treeniblogin kanssa pitäisi ryhdistäytyä. Siellä on muutamia postauksia, joissa ei ole enempää kuin pari riviä. Vähän tarkemmin pitäisi alkaa aukoa treenejä. Olen kysellyt neuvoja, mutta ilmeisesti kukaan ei enää juuri pidä treenipäiväkirjoja, tai ne on niin yksityisiä ettei kukaan halua sen kummemmin avata mitä treeneistä kirjoittavat. Mene ja tiedä. Muutamia ajatuksia sain, kiitokset niistä.

Se ei itseasiassa ollut varsinainen tavoite, vaan tavoite liittyy tähän blogiin. Mua on jo pidemmän aikaa surettanut hiljentyvät blogit. Vaikka haalin lisää readeriini, niin silti siellä on yli puolet sellaisia, joita ei enää päivitetä. Osan hiljaisuuteen on syynä Facebook. Koska en ole siellä ollut, en tietenkään ole voinut valittaa aiheesta. No nyt liityin (nimellä Pila Kipazin Justajoke), joten voin valittaa. :D Koska en halua tämän blogin olevan yksi hiljentyneistä, yritän kirjoittaa tänne joka kerta kirjoittaessani FB:hen. No tai lisätessäni kuvia, sillä en juuri ole kirjoittanut mitään, koska olen varma, että ne kirjoitukset tallentuvat jonnekin facen syövereihin ja lämähtävät päin naamaa tilanteessa, joka on mahdollisimman epäsopiva, vaikka kuinka kuvittelisin jotain poistavani. Miten niin epäluuloinen?

kuje

Ei kommentteja: