lauantaina, kesäkuuta 02, 2012

Eka "yöpyminen"

Länder-mobile starttasi perjantai-iltana töiden jälkeen kohti Oulua. Koirille ei vielä ole laitettu matkustuspaikkoja enempää kuin yksi häkki pöydän alle, joten kahdelle piti keksi joku paikka. Hätäratkaisuna tällä matkalla toimi vessa.

vessamatkustajat

Vaikka koirien ilmeistä voisi muuta päätellä, niin ne viihtyvät vessassa paremmin kuin häkissä. Ollaan pysähtyessä aina vaihdettu koirien paikkoja, niin tulee vähän vaihtelua. Parit on kyllä pysynyt samana, sillä Tapa kiusaa Amandaa suukoilla, eikä sitä pysty vessaan komentamaan kunnolla, joten Aman hermojen vuoksi se on saanut olla Kujeen kanssa.

matkalaisia

Pysähdyttiin yöksi jollekin pysähtymispaikalle noin puoleen väliin matkaa. Sellainen huomio, että kun matkassa on vessa, niin oishan se tietty kiva jos se toimis. Ehkä jossain vaiheessa... Jos vaikka hankkis niitä vessankäynnistelyaineita ja silleen.

Toinen huomio on, että ois vaan pitäny ottaa kaikki länderit parvelle nukkumaan, niin ois ehkä ollu paremmat mahdollisuudet yrittää nukkua. Ama pääsi vanhimpina viereen. Sitten Pila pääsi pompittuaan kymmenen minuutti ylös alas, koska alkoi vaikuttaa siltä että se vielä katkoo jalkansa yrittäessään hypätä sänkyyn. Kuje ja Tapa jäi alas ja ramppasivat pitkin poikin autoa ja toinen (veikkaan Tapaa) kiljui koko sen kolme tuntia joka ehdittiin "nukkua".

Sänky oli kyllä ihan mukava. Mulla oli vähän kylmä, joten toinen peitto ois ollu hyvä. Ehkä niistä kahdesta metelöivästä länderistä ois ollu enemmän hyötyä lämmittiminä. No ens kerralla kokeillaan nostaa kaikki sänkyyn.


BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: