maanantaina, kesäkuuta 11, 2012

Navigointia

Viikonloppu tuli taas vietettyä reissatessa. Lauantaina lähdin suunnistamaan Espooseen agitreeneihin ja sunnuntaina oli Janakkalassa läntsymestaruuskisat. Lähdin lauantaina liikkeelle siinä kymmenen aikaan, että ehdin varmasti ajoissa perille. Eka kerta yksin asuntoautolla eikä hajuakaan paljonko kauemmin sen kanssa menee aikaa.

Koska mun suunnistustaidot on.... omaa luokkaansa, otin tietenkin mukaan aina niin luotettavan iPhonen. Siitä löytyy kätevä kartta-sovellus, jonka kanssa voi suunnistaa helposti ja matkailuautossa oli jopa ihan varta vasten sitä varten suunniteltu teline.

 navigointi

Pysähdyin pikaisesti Ikeassa ostamassa tyynyn matkan varrelta. Siihen meni ehkä tunti. Olin siis tosi nopea. Hyvillä mielin huristelin Riihimäen abc:lle asti, jossa pysähdyin taukoilemaan. Mutta siellä tajusin unohtaneeni hammasharjan kotiin. No ei muuta kuin "kauppa" karttasovellukseen ja löysin ohjeet cittariin.

kartalla

Kuvassa näkyvä sininen pallo on Ländermobiili ja sininen viiva on se mitä meidän pitäisi kulkea. Selvästikään en ollut ihan oikealla tiellä.

 kartalla

Ja hetken kierreltyäni, en vieläkään ollut oikealla tiellä. Lopulta päädyin RiMan hallille. Koska kaikki tiet vaan vievät kohti agilitya... Ja siellä selvisi että jos ajaa samaa tietä ihan eri suuntaan, niin löytää kaupan.

Shoppailun jälkeen totesin olevani nälkäinen ja käytin hyväksi matkailuauton keittiötä. Onko vähän siistiä, että voi tehdä ruokaa autossa.

autossa

Loppumatkalla eksyttiin enää joku kolme kertaa. AST:n kenttä oli tosi hankalassa paikassa. Ja sieltä Kipan luo mentäessä eksyttiin kerran koska itä- ja länsi -kyltit johtaa näemmä aika eri paikkoihin. Mutta ollaan tähän mennessä päästy aina perille, joskus toki vähän hitaammin. Tampere-Espoo välikin kesti vaatimattomat kuusi ja puoli tuntia.

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja: