sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2012

Erilaista kokkausta

Tälläinen iltavuorosta aamuvuoroon viikonloppu on kovin lyhyt. Matkailuautolla ajelu lisää matkustusaikaa Oulun ja Tampereen välillä entisestään. Osaksi koska sillä ei pääse kovin lujaa ja toisaalta siksi, että sillä ei tee mieli ajaa kovin kauaa yhtä pötköä.

ratti

Kotimatkan aikana ollaan jo ehditty keittää ensimmäiset kahvit. Sain vinkiksi hankkia pressopannun, jonne vain laitetaan kuuma vesi ja purut. Tosi kätevä matkailuautossa kun vesi lämpiää kaasuhellalla. Ja jääkaapista saatiin maito, koska autossa on akulla toimiva jääkaappi. Toimii se myös normisähköllä ja kaasullakin, että valinnanvaraa kylmennykseen on.

kahvia

Kahvit keitettiin Uljuan tekojärven luona. Koirat on tyytyväisiä pysähdyksistä kun ne pääsee jalottelemaan ja palloilemaan vapaana autossa.
uljua

Jyväskylän tienoilla iski nälkä ja oli pakko kokeilla kokkailla myös ekaa kertaa autossa. Oli niin hauskaa. :)
lounas

Länderit tottakai halus osallistua kaikkeen toimintaan. Erityisesti ruoan maisteluun.
kuje ja ama

Niin siis muut paitsi Tapa, joka joka pysäyksellä meni ekana varaamaan etupenkin. Sen mielestä se on vaan niin paras paikka. Hassu ipana :)
tapa

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 kommentti:

jassu kirjoitti...

Tosi kiva lukea näitä matkailu(autoilu) tarinoita ja varsinkin kun ne on noin hyvin kuvitettu!
Viikon alkuja :)