sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Oiskohan pöytäharjoittelun paikka

Tänään lähdettiin puolen päivän aikoihin Turun messukeskukseen näyttelyyn. Amandalla oli päällään söpöt nukenhousut. Oli vallan mukavaa nähdä vanhoja tuttuja ja tulihan siellä uusiakin. Kävimme vilkaisemassa käppänäkehää. Siellä piipahti muutama ihminen tutustumassa ländereihin. Amanda oli oikein mallikas ja antoi silitellä itseään.

Amandan Turun näyttelyssä 28.1.2006

Siirryimme pikkuhiljaa kohti omaa kehäämme. Siellä ei olut lainkaan pöytää. Meitä ennen oli vain isoja rotuja. Onneksi Minimaxin kasvattaja kävi kysäisemässä kehäsihteeriltä, että kai ländereille on pöytä tulossa. Kiitoksia oikein kovasti meidän puolestamme :) Amandaa ei ole taittu oikeastaan maassa tutkia. Tuomari kysyi, että tutkitaanko pöydällä vai maassa. Ehkä olisi ollut fiksumpaa valita maa, sillä Amanda oli taas pöydällä väistelevä. Tuomari oli kyllä tosi mukava ja otti hyvin koiran huomioon.

Amanda rauhoittui ihan hyvin seisomaan ja juokseminen sujui kivasti. Pöytään olen kyllä vähän pettynyt. Itseään sitä saa syyttää, kun ei olla sen eläinlääkärillä käynnin jälkeen tarpeeksi harjoiteltu. No okei, me ei olla harjoiteltu yhtään, mutta selvästikin syytä olisi. Muuten kyllä mukava päivä. Eikä sijoittumisesta voi valittaa ;) Meillä jatkuu tää cacib-putki näemmä.
Kiitoksia vain kaikille seurasta :)

Ei kommentteja: