lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Amandan kanssa Oulussa

Tulimme eilen Amandan kanssa Ouluun. Onni jäi muiskun hoiviin kotiin. Koska matkassa oli vaan yksi koira, menimme asemalle bussilla. Vähän jännitti, että mahdetaanko päästä bussiin sisälle, mutta kuski hyväksyi koiran ja pääsimme ihan ongelmitta juna-asemalle. Tarkoitus oli mennä viiden junalla, mutta se oli kovin täynnä ja otin sitten lipun kuuden junaan. Joka muuten lähti vähän seitsemän jälkeen. Tulipa taas vietettyä pari ylimääräistä tuntia asemalla. Se alkaakin olla aika tuttu paikka..

Oli ihan mukava matkustaa vain Amandan kanssa. Se on niin helppo ja kiltti otus. Odotteli kärsivällisesti vieressäni ja kääriytyi junassa nätisti jalkoihini nukkumaan. Tosin eipä se ole vaikeampaa kahden koirankaan kanssa.

Amandan olisi tarkoitus jäädä tänne Ouluun kahdeksi viikoksi hoitoon. Saapa nähdä mitä siitä tulee. Neiti ei ole ollut pitempään kuin päivän verran hoidossa. Ja nyt se joutuu olemaan aivan ainoa koirana. Ei mitenkään helppo juttu laumassa eläneelle koiralle. Tosin eipä se ole vielä ainakaan suuremmin näyttänyt siltä, että kaipaisi Onnia.

Ei kommentteja: