sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

Lauma on kasassa

Me nautiskeltiin Amandan kanssa pitkä lenkki ihanan aurinkoisessa pakkas ilmassa. Kierreltiin metsässä ja jäällä. Oli nautinto kulkee koiran kanssa jolla on korvat päässä vaikka olikin vapaana. Otin hirveän pinon kuvia ..Amandasta. Yllättäen ;) Yritin kuvata liikettä ja no nyt mulla on parisen sataa kuvaa koirasta juoksemassa edes takaisin.

Jostain syystä olen opitimoitunut kuvaamaan tälläisiä asentoja:
Huonosti ajoitettu loikka
Löysin näitä vaikka kuinka monta. Siinä vaiheessa kun niitä alkoi tulla monta perätysten ei voinut kuin nauraa. Ihan kun oisin kopiokone. :D

Oli siellä toki mukana tälläisiäkin
Koira vai jänis
Että sitä voi ajoittaa vieläkin huonommin.

Hieno loikka
Ja tälläistä kuvaa siis yritin ottaa...

Kuvaaminen oli hauskaa ja Amanda nautti juoksemisesta.

Junamatka sujui sukkelasti. Lainasin pikkusiskoltani Naruton matkalukemiseksi. Amanda sai nukkua sylissäni ja penkillä. Harvinaista herkkua. Yleensä koirat saavat olla lattialla. Matka sujui meidän osaltamme ongelmitta, mutta joku nainen valkoisen koiransa kanssa tipahti päälleen lumihankeen poistuessaan junasta ja konduktööri jäi junasta auttaessaan naista. Tai näin konnari (,joka muuten oli mukava) kertoi päästessään viimeinen takaisin junaan. Me ei siis olla ainoita jolle tapahtuu.

Onni, Leela ja muisku tulivat vastaan ja Onni oli heiluttaa häntänsä irti. Tytöt eivät olleet läheskään niin ilahtuneita toistaan kuin mitä Onni oli selvästi Amandan tulosta. Jäimme Onnin ja Amandan kanssa vielä hetkeksi ulos leikkimään ja koirat olivat suloisia peuhatessaan lumihangessa.

Nyt Amanda nukkuu tuolini alla ja Onni makaa viereisellä matolla. Leela on jossain muiskun vieressä varmaan.
Kaikki koirat koossa ja maailmassa kaikki hyvin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuulla et lauma on taas kasassa ja kaikki hyvin <3 lepposii talvipäivii tampesteriin! Teille on vissiin tullu vihdoin oma nettiki? terv. S, P & M

Adeina kirjoitti...

Niinhän meillä on :) En oo kyllä avannu meseä (adiumia) varmaan kuin kerran.

Koskas sä aloitat blogin? Mielellään semmoisen missä on kuvia <3

Anonyymi kirjoitti...

No hittolainen, kai se pitää alottaa pian :D