maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Amandan kuulumisia Oulusta

Äiti tänään soitteli ja kertoi kuulumisia Amandasta. Neiti tuntuu viihtyvän Oulussa oikein mainiosti. Heille on äidin kanssa tullut aamurutiini. Amanda kipaisee äidin mukaan hakemaan lehden ja käy pikaisesti pissalla. Itseaamulenkille lähdetään vasta myöhemmin. Ruoka on maittanut. Ihan vain kahdesti päivässä neidolle tarjoillaan herkkuruokaa ja nappuloita on koko ajan kupissa. Lenkeillekin se on päässyt neljästi päivässä. Herää epäilys, että suostuukohan Amanda enää lähtemäänkään takaisin kotiin kun hoidossa on noin makoisaa.

Kyselin kovasti, että eikö Amanda todellakaan ole keksinyt mitään tuhmuuksia. Oli se sentään jotain. Juoksuhousut ovat sen mielestä ihan turhat kapistukset ja se on yrittänyt järsiä niitä rikki. Muuten se on ollut kiltti ja tottelee hyvin. Kiipeää syliin kun kaipaa hellyyttä ja osaa olla menemättä olohuoneeseen. Amandalla on kaikki hyvin.

Onnilla ja Leelalla on täällä paljon tylsempää. Ei herkkuja, lenkit vain kolmesti päivässä, mutta niillä sentään on toisensa tukena...
Onni ja Leela aamulla 11.2.2007

Ei kommentteja: