lauantaina, toukokuuta 05, 2007

Kaikkien koirien agipäivä

Eilen meillä oli teemana agility. Ennen harkkoja ajattelin väsyttää Kujeen leikkimällä ulkona sen kanssa putkella. Otin Leelan mukaan ja vietimme oikein hauskan leikkihetken putken ja maahan iskettyjen tikkujen (jotka yrittivät ajaa keppien asemaa) parissa.



Koska Amandalla on ollut aika puuhan täyteinen viikko, otin harkkoihin mukaan Onninkin. Hyvä, että otin sillä meitä ei lopulta ollut kuin Nasu Onnin ja Amandan lisäksi. Amandan kanssa harjoitukset vähän tökkivät. Neiti ei osannut ilmeisesti oikein hahmottaa uutta rengasta ja ohjaamiseni oli haparoivaa. Putkeen tyttö suostui menemään heti ensi yrittämällä, joten oli päivässä jotain positiivistakin.



Onni kävi välillä vähän kuumana ja rynnisti hyppyjen läpi. Rimoja tipahteli myös, kun en muistanut ohjata niin, että Onnilla olisi ollut tarpeeksi tilaa hyppäämiseen. Onni keksi kesken kaiken ihanat kepit, mutta kun keksin palkata keppileikillä, se jaksoi keskittyä radan suorittamiseen. Kerrankin olin ovela ajoissa.



Kävelimme Niihamasta kotiin. Olin aika yllättynyt kun emme pahemmin eksyneet. Ei varman ihan suorin reitti takaisin, mutta päästiin sentään perille.

Lisää agilitykuvia kotisivuilla.

Ei kommentteja: