torstaina, toukokuuta 24, 2007

Kun yksi paranee, niin eikös toinen sairastu

Kujeen tassu on ollut hyvällä mallilla jo pitkän tovin. Antibioottikuurikin on aikaa sitten syöty ja huomenna pitäisi kiikuttaa tarkistuspissanäyte lääkäriin samalla kun käydään hakemassa eka rokotus.

Valitettavasti meillä on taas yksi jalkavaivainen talossa. Eilen päivällä ajattelin, mennä pitkän lenkin ennen töihin menoa, mutta lenkistä tulikin ihan mini. Onni nimittäin nilkutti ja nosteli surkean näköisenä etutassuaan. Takaisin sisälle tarkistamaan tassun tila. Anturoiden väliin oli tullut haava, johon oli kerääntynyt kaikenlaista mönjää. Onni-ressu. Eipä tuollaisella tassulla tee juuri mieli kävellä.

Puhdistin tassun ja laitoin siihen voidetta. Onni sai töiden ajaksi kaulurin päähänsä, ettei pääse nuolemaan tassua. Illalla jalka olikin kovasti paljon paremman näköinen ja Onnia harmitti suuresti, ettei se päässyt meidän tyttöjen mukaan pitkälle iltalenkille. Tänä aamuna nilkuttamisesta ei ollut enää tietoakaan ja tassu näyttää varsin hyvältä.

2 kommenttia:

n-elikot kirjoitti...

Pikaista paranemista Onnille! Toivottavasti haava parantuu itsehoidolla.

-Pia-

Adeina kirjoitti...

Toivotaan että paranee. Onnin niin kovin tekisi mieli nuolla tassua. :/ Se on muutenkin sellainen tassulutku. Nyt jouduin iskemään taasen kaulurin päähän, kun herra aina selän käännettyä oli tassua hoitelemassa. Haava on hyvässä mallissa, mutta tassu on muuten selvästi nuoltu ja punottaa. Olisi pitänyt yöksi laittaa kauluri.. Huoh.