sunnuntaina, toukokuuta 27, 2007

Kuvattu Keppostelija retkeilee

Eilen Kuje täytti 13 viikkoa ja sen kunniaksi yritin taasen ottaa seisomiskuvaa. Puolen gigan verran tuli tyttösestä kuvia, mutta en kyllä saanut ihan sellaista kuvaa kuin olisin halunnut. Kuje sai poseerata niin sisällä kuin ulkonakin ja mitä erilaisimmissa paikoissa.

touhukirjankuva
Esim. työmaalla.

Lisäilin blogiin taas pari kuvaa näin vähän jälkikäteen.

2 kommenttia:

n-elikot kirjoitti...

Mä aina katon kaiholla, kuinka nätisti Kuje seisoo. Vipua kun ei tahdo millään saada pysymään sen aikaa paikoillaan, että sais hyvän seisomakuvan. Mutta ei se taida teilläkään olla niin helppoo, miltä se kuvissa näyttää :). Tänään saatiin kyllä aika hienoja kuvia...

-Pia-

Adeina kirjoitti...

Kuje seisoo oikein nätisti -sekunnin. Se, että saako kuvan otettua juuri sillä sekunnilla kun se kerrankin pysyy paikoillaan onkin sit ihan toinen juttu.

Otin Kujeesta ehkä viitisen kymmentä kuvaa pakastimen päällä (meidän "pöytä") ja niistä ei oikeasti yksikään ollut sellainen mihin oisin tyytyväinen. On jotenkin ihan toivotonta ottaa yksin kuvaa. Mä saan sen seisomaan ja sit jos vähän liikahdan, että ottaisi kuvan niin koira vaihtaa asentoa.

Ja kun opeteltiin vähän katsekontaktia niin Kuje tapittaa mua silmiin ja kun olen kameran takan niin sehän tuijottaa suoraan kameraan eikö suoraan eteen. Puhumattakaan siitä, että mä en saa oikeastaan lainkaan toista kylkeä kuvattua kun en hallitse kameraa tarpeeksi toisella kädellä.

Helppo nakki siis :DDD