maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Palauduttiin pentumiitistä

Olipas antoisa viikonloppu. Lauantaina oli vuotuinen Kipazin-tapaaminen. Olipa mahtava nähdä niin uusia kuin tuttuja ihmisiä ja koiria. M-pentueesta ei uupunut kuin yksi pentu ja oli todella ihana nähdä miten lapsoset olivat kasvaneet.

Kuje on vallan kutistunut veljiinsä nähden. Se oli pentueen isoin ipana pitkään, mutta enää ei ole. Tasaisen kokoisia olivat veljet ja Flii-sisko taisi olla suurinpiirtein Kujeen kokoinen, vaikka vähän sirompi ja kauniimpi. Hörökorvia ovat koko porukka, ja ihania pusukoneita.

Alkuhässäkän jälkeen pennut saivat vapaana painaltaa menemään ja niillä riitti leikkejä ihan koko päiväksi. Jos vauhti kiihtyi liian paljon, kävi Chili-äiti sanomassa painavan sanan ja pennut palautuivat maan pinnalle. Hauska nähdä miten Chilillä oli ihan äidin elkeet tallella.

Kujeella oli suku hyvin edustettuna, mutta olipa paikalla myös Amandan isä Kevi. Vihdoin näin herran ja kyllä huomasi paljon samanlaisia piirteitä. Amandalla on ihan samanlainen ääni kuin Kevillä. Sääli, ettei neitokainen ole perinyt Kevin ylitse pursuavan avointa luonnetta, vaikka Amandassa onkin paljon isänsä iloisuutta.

Oli upea päivä ja jäi hyvä ja innostunut mieli. Kiitoksia kovasti Kipalle kun viitsii tälläisiä tilaisuuksia järjestää! Luennoitsijalle kiitokset kyydistä :D Ja kaikille paikalla olleille kiitokset iloisesta päivästä!

Vielä onnittelut FIN AVA FIN MVA Chilille ja upealle ohjaajalle Jasminalle!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tytöt täält Turuust kiittävät onnitteluista!