keskiviikkona, joulukuuta 12, 2007

Leikkisät treenit

Pitkästä aikaa mentiin eilen Aman kanssa agitreeneihin. Ei taas olla nähtykään esteitä Oulun kisojen jälkeen. Meillä oli teemana putkeen lähetys. Yksinkertaista ja hauskaa. Pistettiin oikein ranttaliksi ja riekuttiin Aman kanssa yhdessä. Sain meidän nykyiseltä kouluttajalta Sarvikselta syksyllä käskyn käyttää palkaksi vain lelua.

Agilityssa palkka frisbee

Leluna meillä on kangasfrisbee. Se lentää, joten Amandasta on hauskaa sännätä sen perään ja lisäksi sen päällä voi kätevästi pomppia. Ama haluaa välttämättä tehdä tappohypyn lelun päällä. Eilen otin uuden frisbeen käyttöön ja se ei kestänytkään sitten enempää kuin yhden riekkutreenin. Vaan hauskaa meillä oli :)

2 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Aasan kanssa suosittelemme Kong flyeria; ei oo kova ja kestää hyvin.

t. Frisbee-friikki ja emäntänsä

Adeina kirjoitti...

Vois pistää harkintaan. :)

Amanda kyllä tarttuu helpommin kiinni kaikkeen pehmeään materiaaliin ja mä vähän mietin, että jos tekis itse fleecestä leluja niinku siellä yhdessä kasvattitapaamisessa opeteltiin. Kuje on enmmän niiden perään kuin Ama, mutta kyllä Amandakin niistä enemmän tykkään kun vaikkapa palloista. Sit treenikaveri ehdotti, että voi ite päällystää noi frisbeen jämät uudella kankaalla.