keskiviikkona, kesäkuuta 25, 2008

Juhannuksen viettoa

Juhannus meni leppoisissa tunnelmissa. Torstaina suunnistettiin Aman ja Leelan kanssa bussilla Kankaanpäähän, josta jatkettiin Hellusen kyydissä Kristiinaan. Siinä meniki loppu päivä siivotessa ja laittaessa paikkoja kuntoon. Mä tein vähän omatoimisia sisustusratkaisuja, mutta ei niistä mitään nupinoita kuulunut.

Perjantaina tuli kylään vieraita mm. muisku, jonka Leela oliki jo valmiiksi paikalla. Enempiä koiria ei sit tullut, vaikka alunperin pitiki tulla. Siinä sit aika kului grillaten, saunoen, meressä uiden ja pelaten krikettiä ja mölkkyä. Yritin ehdottaa peliksi sellaista, että rakennetaan agirata, jokainen pelaaja saa yhden koiran ohjattavakseen ja katotaan kellä menee parhaiten. Jostain syystä kukaan ei suostunut tähän peliin.

Agia otettiin koirien kanssa vasta sunnuntaina. Opetin muiskulle ja Leelalle takaaleikkausta ja harjoittelin samaa itse Aman ja Kujeen kanssa. Elmerikin pääsi kokeilemaan putkea ja muutamaa hyppyä. Siitä on hyvää vauhtia tulossa putkihullu. Läntsyissä on nähtävissä samaa vikaa. Lisäksi Amanda karkas muutamaan otteeseen kontaktikapistukselle. Se on oppinut aika hyvin alastulolle jäämisen, jos kohta mä olen vähän liian lepsu siinä että en ihan aina katso onko etutassut varmasti maassa. Minipuomilla läntsyt keksi kivan tavan liukua alastulokontakti. Mun pitäis kiinnittää siihen rimat, että alastulo onnistuis vähän paremmin. Harjoittelin tyttöjen kanssa yhtä aikaa. Amandan kanssa kokeiltiin mällikisoissa ollut takaaleikkauskohta. Ei ois muuten toiminut takaaleikkauksena. Loppuaika lähinnä pidettiin hauskaa ilman varsinaista treenisuunnitelmaa.

Ei kommentteja: