torstaina, toukokuuta 28, 2009

Päivän päätös, pääkuvat

Mun yövuoroni taasen. No eipä voi sanoa, että harmittaisi. Ainoa jota tilanne harmittaa on Ama, jolle ei täksi yöksi ole seuraa ollenkaan. Vaan eiköhän se taas piristy kun ensiviikolla päästään starttailemaan yhteensä neljästi.

Jäärä
(Kuvassa: Jäärä)

Lapsoset on suloisia ja alkaa liikkumaan vikkelämmin. Kujetta harmittaa etteivät ne millään malttaisi pysyä sen mahan suojissa tai pään alla. Nyt pentuset matkaa jo pesästä lattialle asti. Tosin mikäli Kuiskis ehtii väliin niin kukaan ei matkaile minnekään.

Jippo
(Kuvassa: Jippo)

Saas nähdä kuinka hauskat fiilikset pentuhuoneessa on kun pennut vilkastuu. Varsinkin jos Kuje päättäväisesti on sitä mieltä, että niiden ei sopis mönkiä minnekään hukkateille. Kai se mammakoira vähän rauhoittuu jossain vaiheessa.

Järkäle
(Kuvassa: Järkäle)

Paitsi, että Kujeen mielestä lasten pitää pysyä äidin helmoissa, sillä on myös suosikkijärjestelmä. Osaa pennuista puunataan muita ahkerammin. Luulen, ettei se pennuista ole ehkä sittenkään niinkään palkinto saada pesu vähän väliä.

Juju
(Kuvassa: Juju)

Mä olen tavattoman iloinen näistä pentusista. Ne on niin suloisia. Se, ettei Amasta ollut jalostukseen oli kurja juttu. Oon niin onnellinen, että Kuje on ollu terve, sille löytyi ihan huippu-uros sulhaseksi ja kaikki näyttää pentujen suhteenkin menevän putkeen. Toivotaan, että yhtä hyvällä mallilla mennään etiä päin.

Jekku
(Kuvassa: Jekku)

Kiitokset kaikille onnittelijoille :) Onnitteluja on tullu niin blogin kautta kuin muualtakin, mutta lähetän nyt terkut kaikille tätä kautta.

1 kommentti:

Aliisa ja Totti kirjoitti...

Voi jestas että ne on kauniita! :) Ei voi muuta sanoa. Nähdään (toivottavasti) ens lauantaina!

-Aliisa ja Totti-iskä