keskiviikkona, tammikuuta 06, 2010

Irtoiluja treeneissä

Maanantaina käytiin treeneissä. Pilakin oli matkassa ja treenasi hampaiden näyttämistä ja pöydällä seisomista. Rennosti seisoskeli, mutta hampaiden näyttäminen oli siitä ihan turhaa puuhaa ja tyttö harjoitteli miten vois tosi tiukasti iskeä huulet yhteen ettei kukaan näkis hampaita. Vaan niin ne silti kaivettiin esiin ja katsottiin. Ilmotin sen Tampereen näyttelyyn maaliskuulle, että jos siihen mennessä oppis vielä ravaan hihnassa. Sitä ei olla kokeiltu. Se kyl ihan kivasti seisoo mun kanssa.

Amalla oli virtaa. Se harvinaisesti irtoili ja sinkoili ihan päättömästi. Oli ihan hauskaa, vaikka ohjauksesta ei meinannu tulla mitään. Silloin kun sen ei pitänyt irrota niin, humps vaan, koira katos. Ja jos tarkoitus oli että koira ois vähän kauempana niin eikös Ama ollu ihan kädessä kii. Kuje taas loisti. Se vaan on niin makee. Huomasin että käskytin mitä kummemmilla käskyillä koiria pöydällä. No kaikki niistä toimi kyllä.

Amandalla on ollut ongelmana vinot hypyt. Nyt päästiin vääntään meidän ongelmakohtia ihan urakalla ja sain aika toimivan ohjauksen siihen. Toinen toimivaksi havaittu ohjaustapa oli niisto jota käytettiin parissa kohtaa. Pitää Aman kanssa ainakin hyödyntää enemmänkin. Teki hypyn kaaresta pienen. Kuje oli vähän epävarma niistossa, mutta se johtui varmaan siitä että liikuin juuri silloin kun ei pitäny tai en ehtiny ihan oikeaan kohtaan. Kujeella ei otettu kovin montaa toistoa.

Kokeiltiin taas tiukkoja pyörityksiä, mutta ne ollut tiukkoja, paitsi sen kerran ku pyöritin Kujetta hypyn edessä. Oli muuten tosi tiukka pyöritys, sääli, että tarkoitus oli saada se hyppykin mukaan. Amalla tiukat kaaret on ihan toivotonta. Kaipa niitäkin pitäis harjotella. Tosi hyvät treenit oli. Mä oon tyytyväinen tähän talven treeniryhmään ja kouluttajaan. Joka kerta jää jotain uutta mieleen ja oppii.

Ei kommentteja: