perjantaina, tammikuuta 08, 2010

Muutoksia ja arkea

Enpähän oo tainnu kertoa, että muutan. Tai siis olen jo oikeastaan muuttanut poikaystävän pieneen kämppään. Viikonloppuna ois muiskun muutto ja samalla siirtyy mun loput kamat.

Työt alkoi ja työpaikalla on sekopäinen meno. Mun stressi nousi pilviin ja sain heti alkuun sairaslomaa. Sairasloma tosin ei tullut stressistä vaan jostain kurkkutulehduksesta. Napsin antibioottia ja löhöän sängyssä. Ens viikolla taas töihin. Kiinnostus on iha pakkasella.

Koirille varasin ajan lääkäriin. Ama ja Kuiku menee silmäpeiliin ja samalla sit Kujeelta putsataan hampaat ja kun kerran lähdetään liikkeelle niin kuvataankin tyttö. Niin ja Pila tulee myös samalla reissulla kuvauttaan niskansa. Tammikuu on kallis kuukausi.

Mitäs muuta uutta? Ai niin V pääsi meidän seuraan ja sai treenipaikan. Se on tosin nyt Iren kanssa, ei Kujeen. Mietiskelin, että jos keväällä sit Kuje menis V:n kanssa treeneissä ja mä varastaisin Pilan ittelleni. Sikäli mikäli niskassa ei oo mitään pahaa. En kyllä usko, että sieltä mitään huonoa löytyy.

Ei kommentteja: