keskiviikkona, joulukuuta 15, 2010

Kujeen veritulokset

Eilen käytiin taas imemässä verta Kujeen jalasta. K/D ruoka on auttanut, sillä Kujeen tulokset olivat laskeneet. Vieläkään munuaisarvot eivät ole normaalit, mutta suunta on oikea. Ruoka siis toimii ja sillä jatketaan. Seuraava verikontrolli on muutaman kuukauden kuluttua ja toivottavasti silloin arvot olisivat normaalissa. Aika helpotus oli tämä lääkärikeikka.

Koska Kuje inhoaa Hillsin K/D muonaa, ostin Royal Caninen Renal-pussin testattavaksi. Ja se maistui ihan eri malliin. Koska meillä on vähän ongelmaa namien suhteen (turvallisia vaihtoehtoja on huonosti), ajattelin että kokeillaan nyt pitää näitä herkullisempia nappuloita nameina ja jatketaan Hillsin syöttämistä ruokana. Kujeen paino oli tippunut takaisin normaaliin, mutta eipä se liian laiha ole, joten siinä mielessä ehkä huonomminkin maistuvaa ruokaa voi syöttää. Kuje kuitenkin syö sitä, vaikkei innolla. Eikä Kuje ole sellainen nirppis kuin Amanda, joka tahallaan laihduttaa jos sille päälle sattuu.

Kuiskis syksylla

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Renalia saa muuten myös purkkiruokana, saiskos siitä kehiteltyä jotain makupaloja? Mä pistin Roosa-vainaalle vanhojen luiden sisälle "kotileluiksi" ja ulkona... no, mulla oli muovipussissa pari lusikallista renalia joita sit sormilla vaan tongittiin (yäk)

Adeina kirjoitti...

Hei kiitos vinkistä! Tosiaan eläinlääkärissä kysyttiinkin, että purkkiruokaa vai nappuloita, mutta ei tullut mieleen ton purkkiruoan hyödyntäminen. Blondi, mikä blondi :D Tota täytyy kyllä testata. :)