keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Hupsis, hajosiko kulkuväline TAAS

Ensinnäkään minulle ei juuri ole ollut onnea pöyrien kanssa. Ne hajoavat jatkuvasti. Milloin mihinkin vaivaan. Jos ei tipu ketjut, sitten tippuu poljin. Kumit poksahtevat ja tyhjenevät ihan itsestään. Viime viikolla lisäsi kulkuväline epäonneeni myös julkiset liikennevälineet.

Perjantaina oli ensimmäinen juna rikki, toinen juna rikki ja loppu matka mentiin bussilla ratatöiden vouksi. Vaan eipä tuo haitannut. Päästiin perille puoli tuntia aikataulusta edellä. Kiitän VR:ää. Lisäksi oli ihan huippukonnareita taas. Juu'u suosiooni pääsee kehumalla ja rapsuttelemalla koiriani.

Maanantaina menin kouluun Turusta bussilla. Oltiin matkustettu ehkä sen tunnin, puolentoista verran, kun bussista pullahti nesteet pihalle. Parisen kymmenen minuutin päästä tuli paikalle vara-auto ja päästiin perille. Ei oikeastaan koitunut juuri haittaa tästäkään, sillä olin varannut tarpeeksi aikaa kouluun suunnistamiseen.

Takaisin Turkuun pääsin ilman ongelmia. Seuraavana aamuna lähdin junalla kouluun. Juna olikin bussilla, ratatöistä johtuen, mutta ongelmia ei ollut. Olen siis ehkä päässyt pahasta kulkuneuvokarmasta.

Tänä aamuna ketjut tippuivat kolmesti, pyöräkarmani on yhä huono....

Ei kommentteja: