lauantaina, elokuuta 05, 2006

Kyläilemään Raaheen

Eilen tultiin tänne Raaheen. Kerrankin olin varannut tarpeeksi *pieni katko kirjoitukseen, käyn katsomassa mitä haukuntaa keittiöstä kuuluu. Onni on vienyt kaikki lelut ja Tara komentaa sitä leikkimään. Otan kameralla pari kuvaa ja naureskelen hetken koirien leikille. Kaikki jahtaavat lelu suussaan juoksevaa Onnia talon ympäri. Otan Taran ja Amandan tietokonehuoneeseen* aikaa kävelymatkaan asemalle. Sen menikin ihan kaksin kertainen aika, sillä otimme pari odotusharjoitusta ja kiersimme pitempää kautta. Keskustassa oli jotkut Vaasan 400-vuotisjuhlat ja paikka oli täynnä väkeä. Pällistelimme siellä hetken koirien kanssa.

Junamatka Vaasasta Seinäjoelle oli ihan tuskaisen kuuma. Seinäjoella saimme vaihtaa ihanaan ilmastoituun IC-junaan. Ah, mikä helpotus. Junassa oli ihanaa väkeä. Pari australianterrieriä kävi tutustumassa meihin. Amanda hurmaantui pieneen sekarotuiseen uroskoiraan, joka oli yhtä ihastunut Amandaa. Se olisi jäänyt meidän kanssamme samalla pysäkillä poiskin, vaan joutui jatkamaan vielä hetken eteenpäin. Lisäksi vaunussa oli mahdottoman suloinen mopsipentu. Amanda ja Onni ikuisestettiin matkalla paperille. Nuori tyttö kävi vaunussa piirtämässä koiria ja antoi kuvan meille. Se on ihana! Kun pääsen kotiin kehystän sen ja laitan muuton jälkeen seinälle.

Pääsimme siis oikein mukavasti Raaheen. Tara on kasvanut jo isommaksi. Se on aivan valloittava pentu. Tuli heti pusuttelemaan minut. Pienen arastelun jälkeen myös koirat tervehdittiin ja illalla ne jo riehuivat Amandan kanssa ympäri taloa. Ihana Santte tuli meidän viereen yöksi nukkumaan ja Vikinä kerjäsi maharapsuja. Mahtavaa on ollut.

Onnilla ja Amandalla on nyt uudet hihnat ja Onnilla on uusi pantakin. Pitänee ottaa jossain vaiheessa mainoskuvia Onnista uusissa vermeissä. Ovat hienot ja kätevät.

Kolmikon omistaja lähti Santen kanssa kaverikoiratapaamiseen ja minä jäin hoitamaan loppuja. Amanda ja Tara nukkuvat jaloissani ja Onni ja Vikinä nukkuvat portin toisella puolella. Taidanpa lopettaa kirjoittelun, avata portin ja mennä leikkimään :D

Ei kommentteja: