perjantaina, elokuuta 25, 2006

Huutoa ja muuttolaatikoita

Ah, mikä ihana yö takana. Onni huusi kylppärissä koko yön. Tai ei, se ei huutanut, se vinkui ja raapia ovea. Oi miten rakastankaan tätä juoksunarttu-uros yhteiselon ihanuutta. Aamulenkki sujui samoissa iloisissa tunnelmissa. Onnin nenän sai kiskoa Amandan pepusta vähän väliä. Kohta niitä ei voi pitää lainkaan samassa tilassa. Tähän asti se on sujunut valvottuna, mutta eilen illalla kaksikko keksi, että flirttailu on hauskaa.
Tosi hauskaa...

Odotan isiä pelastavaksi enkeliksi.

* * *

Muuttourakka etenee ..jotenkuten. Olen purkanut ensimmäisen huonekalun. Tai olen purkanut siitä puolet. Eilen loppuivat laatikot ja pakkaaminen vähän vaikeutui. Löysin jätesäkkejä ja muovipussejä, mutta niihin ei ole niin hyvä pakata kuin laatikoihin. Tänään on pakko muistaa ottaa laatikoita. Viimeinen ilta aikaa pakata. Lauantaina starttaa muuttoauto.

Kaapit eivät vieläkään ole tyhjät. Kämpän lattia on täynnä, vähän kaikkea. Löytyy laatikoita ja muovipusseja tulvillaan tavaraa. Hukkasin yhden ruuvimeisselin jonnekin tavaroiden keskelle.

Miksi ihmisellä on niin paljon tavaraa?? Koirien tavarat ovat vallanneet jo neljä laatikkoa. Astioita on pari, kolme laatikollista ja muutama muovipussillinen sekä puolet tietysti kaapeissa. Kirjoja on.. paljon. Jos sanon kaksikymmentä laatikkoa pääsen aika lähelle. Niitä on vielä pari laatikollista pakkaamatta.Olin vähän hämmästynyt, että vaatteita ei ole vielä enempää kuin yksi kassillinen. Pari toki odottaa vielä kaapissa pakkaamista. Tietokonesälää on kertynyt vasta kolmisen laatikollista, mutta Mäkki on vielä työpöydällä. Kone irroitetaan viimeisenä ja kasataan ensimmäisenä. Niinhän se menee.

Näiden tarpeellisten tavaroiden lisäksi on jonkun verran ihan tarpeetonta tavaraa, osa sellaista tarpeetonta jonka haluan pitää ja osa ikuisuuden vanhoja kamoja, joista voisin luopua, mutta en oikeastaan millään raaskisi heittää niitä roskiin. Tosin saatan vielä tehdä sen..

Ps. Lisäilen hymiöitä

Ei kommentteja: